Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmek

baal

Fırtına tanrısı
Hepİmİzİn Ortak Sorunu Bayat Ekmeklerİ Atmak
Hele Ülkemİzde Ve DÜnyada Bunca AÇ İnsan Varken

Evet Şİmdİ Sİze Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmenİn ÜÇ Ayri YÖntemİnİ Anlatiyorum

1. Galete Unu Yapmak
Bayat Ekmeklerİnİzİ Dİlİm Dİlİm DoĞrayin Tepsİlere Tek Sira Dİzİn
100 Derece Firinda Kizartin
SoĞuyunca Robatta Un Halİne Getİrİn
Soklama PoŞetİ Veye Kavanozda Nem Sİz Ortamda 3 Ay Saklaya Bİlİrsİnİz
Şİnİtzel,pane Ve KÖftelerde Kullanabİlİrsİnİz

2.kroton Yapmak
Ekmeklerİ Tavla Zari Şeklİnde DoĞrayin GenİŞÇe Bİr Tepsİye Yayin
100 Derece Firinda Kizartin
Saklama PoŞetİnde Veya Kavanozda Nemsİz Ortamda 3 Ay Saklayabİlİrsİnİz
Çorbalarin Yaninda Kullanilir Özellİkle Mercİmek

3.sarmisakli Ekmek Yapmak
Ekmeklerİ Dİlİmleyİn
TereyaĞ Ve DÖvÜlmÜŞ SarmisaĞi İyİce Bİrbİrİne KariŞtirin
DİlİmledİĞİnİz Ekmeklerİn Üzerİne SÜrÜn
100 Derece Firinda Kizartin
MÜthİŞ Bİr Aparatİf 2 GÜn İÇerİsİnde TÜketmenİz Gerekİr
 

HTML

Üst