bAYANLARI ETKİLEMENİN Bİ KAÇ YOLU :))

0ğuzhan

New member
Reaction score
0

* Romantik olun. Sürpriz yemekler, eğlenceler romantik olmanızı sağlayacak en kolay yöntemlerdir.
* Kadınların ilgi duydukları konular hakkında bilgi edinin.
* Sık sık onu ne kadar çekici bulduğunuzu söyleyin ve gösterin.
* Parfüm, deodorant ve vücut nemlendiriciniz aynı seriden olmalı. Kadınların en çok ilgilendiği konulardan biri sizin nasıl koktuğunuzdur.
* Sabah kalkar kalkmaz hemen sigaraya sarılmayın. Bu, sizin stresli bir gece geçirdiğiniz şeklinde yorumlanabilir.
* Müzik size fazlası ile yardımcı olacağı için mutlaka bir müzik aleti kullanmayı öğrenin.
* Ulaşılmaz havanızı asla kaybetmeyin.
* Kendinizi tutmayı becerin. Her şeye atlayan bir erkek yerine ağırdan alan erkek daha etkileyicidir.
* Aşırı alkol almaktan kaçının. Yoksa olaylar sizin kontrolünüzden çıkar ya da uyur kalırsınız.
* Bir işaretle peşinden gitmeyin. Biraz acı çekmesine ve sizi merak etmesine fırsat tanıyın.
* Sürekli arkadaşlarınızla dolaşmayın.
* Onu yabancı ortamlarda yalnız bırakmayın.

Güzel öneriler. Dikkate alıcam:)

tecrubelisin herhalde bu konuda :)

:) bence bunlar hepsi boş

düşündüğüm şeyleri söylemissin tebrikler kardeş

kendi deneyimlermle oldu bu zamana kadar.ama onerilerin icin sagol kendi deneyimleri işe yaramayanlar icin gecerli olsun buda

yok arkadaşlar hiçte boş şeyler deil bunalar gayet dogru

kısaca romantık olun , fazla konuşmayın ( ztn bayanlar susmuo baska turlu anlaşamazsınız ), yabtıgımız hatalarada hep "ok" dersenız kız sizindir :) :)

iLk kez HHgirLs ' e yazi yaziyorum ve sunu demek istiyorum.

"Yapmacik oLma Kendin oL.."

Gerisi zaten geLir.. :cool:

müzik aleti kullanmak gerçekten çok etkili bi silah..ben gitar çalıyorum ordan biliyorum yani..kesin bi ensturman çalmayı öğrenin..mümkünse gitar.. ;)

valla onu yapamıyorum ama cok pis rap yaparım :)

bizim üniversitedeki kız ayarlama önerilerinide ben yazayım tam olsun bakarsınız kazanırsınız :

- Mal olun odun gibi davranın

- yumurta topuk giyin beyaz çorap giyin

- bol bol yalan söyleyin (gerçektir- _ benim eski çıktığım lailanın sahibinin kızıydı. seni görünce gözümde hiçbir değeri kalmadı herkes gibi oldu benim için)

- altınızdaki şahini üzerlerine sürüp donun olayım osur osur parçala beni şeklinde laf atın (gerçektir)

- emitasyon giyin

- bir ensturuman çalan arkadaşınıza gidip müzik odasındaki davulu veya gitarı duvarın arkasında çalmasını rica edin ve kız orda çalan elemanı siz zannedip hayran olunca odadan çıkıp ya arada bir çalarım bende stress atarım geçen barda çalıyozz şeklinde olaya girin (ki ben bi arkadaş için davul çalmıştım çocuk en sonunda abarttı x'e (ki bu ben) ben öğrettim falan dedi canı saolsun)

- onun için gece -24 (aynen ööle ölçtük) de dışarda yatıomuş numarası yapın daha sonra parkın arkasında bekleyen arabaya binip kaloriferde ısının (gerçektir)

- yurt kantininde nişan yapın (maalesef gerçek)

uzun lafın kısası arkadaşlar bu yazdıklarım acı ama gerçektir :(

ve kızlar orda böyle tiplerden çok hoşlanmaktadır (ben mi salağım doğrusu bu mu bende anlamadım)

ilgi ilgi ilgi aynı bir kediyi sever gbi

ayhanriza' Alıntı:
ilgi ilgi ilgi aynı bir kediyi sever gbi
kedi mi puahahhaha;) yok bana bişi hatırlattı ayhan üstüne alınma ama okuyunca coook güldümm...:)

:) kedi biraz komik duruyo ama hani sevince hemen mırıl mırıl etrafında dolanmaya başlarlar yazayım dedim ama ben de güldüm komk olmuş biraz ilgi doğru ama

usta tamam da bunlar biras klasik gibi.ama eline sağlık

ya alla allaaaa kız dediğin manyak bişidir.

kızlarla birlikte olmanın en önemli noktası bence ,
usta bi yalancı olun ve asla gerçek sizi tanımasın

Geri