bayanlara müjde... !!Bayanlar Artık Ayakta Tuvaletlerini Yapacak!!

ulan bu ne yaw.. huni işte kağıttan :)

ben bunu görmüştüm televizyonda yaa hadi bayanların gözü aydın :D:D

kadınlar için sevindirici bir haber :)

mujdeye bak girmem kardeşim ben dışarda tuvalete ne gerek var böyle şeylere

Abi Millet İşi Gücü Bırakmış Ne İle Uğraşıolar Ya Bu Gidişat Hiç De Hayra Değil Ayakta Etse Ne olur Oturarak Etse Ne Olu Erkek Gibi Anayolda Giderken Arabadan İnip De Yapamaz Ki :D
Ayakta İşi Bitirmek Erkeklere Özgüdür.. Bak Biz Etek Giyiyoz Mu Sİzde Çömün Halledin Kalkına Yahu Pantolondan Sonra Bunu Da Elimizden Almayın :D

zzuuuuuhuhuahuahu:Dchamfer aga çok kaşınıyosun warya sitedeki bütün bayanlar sana dalıcak.makinene sahip çık.bunlar seni hacklemeye kalkışır yoksa:Dbiliosun yardım lazımsa emrindeyim:D:D

mendo68' Alıntı:
zzuuuuuhuhuahuahu chamfer aga çok kaşınıyosun warya sitedeki bütün bayanlar sana dalıcak.makinene sahip çık.bunlar seni hacklemeye kalkışır yoksa biliosun yardım lazımsa emrindeyim

hahahah saol şimdilik yardıma ihtiyacım yok :rolleyes:

buarada ürünü ben bulmadım ama müjdeyi ben vermek istedim :rolleyes:

hehehe tabi buarada hala angel ve ugly ürünü görmeyenlerden :D

cafer tek kelimeyle iğrençsin başka bişi demiyorum :D

Ugly_Duck' Alıntı:
cafer tek kelimeyle iğrençsin başka bişi demiyorum :D

hahahaha işte beklenen kişiden beklenen yorum geldi sırada angel var bakayım o nasıl karşılar bu haberi :D

OO caferr iyi fikirr :D igrenç değilsin bencee kizlar kenarlara isemeyinn sonra kotu goruntu oluyor sari sarii :D

chamfer' Alıntı:
hahahaha işte beklenen kişiden beklenen yorum geldi sırada angel var bakayım o nasıl karşılar bu haberi :D
chamf dostum ugly çoktan angel'a da haberi vermiştir.şimdi bunlar sana komplo teorisi hazırlıolardır:D

harbiden güzel fikirmişş :D:D adam birde öyle tanıtmışkı sitesinde benim bile kullanasım geldi :p:p

Chamfer geldin gittin bayanların işine de burnunu soktun ya ne diyim artık :D berbat bi fikir ayrıca :D

ben dedim zaten hayatta engüzel şey işemek oldugunu

Geri