Bayanlar

Barbazula

Today I repay my dept
Reaction score
0
"Bayanlar düzgün erkek arar gibi yaparlar ancak deli dolu bir erkek ararlar. Yine siz onların kılık kıyafetine dikkat eden erkekler aradığını düşünürsünüz ancak bunun tam tersi geçerlidir. Onlar kılık kıyafeti düzgün erkeklerden çabuk sıkılırlar. Yine yanlış bilinen başka bir konuda bayanların evine bağlı , karısı , sevgilisi v.s. ile evinde oturan , baş başa olan erkeklerden hoşlandıklarını sanarsınız ancak bayanlar kendileri dışarı çıkaran erkeklerden hoşlanırlar. Bayanlar aynı şekilde ilerleyen bir ilişki istemezler. İlişkilerinde küçük süprizler , heyecanlar olsun isterler. Siz onlara hergün seni seviyorum derseniz bu belli bir zaman sonra terk edilme nedenidir. Bu kelimeleri hiç kullanmazsanızda aynı sonuç geçerlidir. Bayanlar en çok dünyaya karşı gelen , kılık kıyafetine önem vermeyen , dağınık , devamlı seni seviyorum demeyen , her zaman kendileri ile iglilenmeyen , kendine hep güvenen erkeklerden hoşlanırlar. Bri ilişkiniz var ise ve onun bitmesni istemiyorsanız bunlara dikkat edin. Onlarla hergün ilgilenmeyen , her istediklerini yapmayın , ondan daha iyisini bulabileceğinizi gösterin. Onlar gibi düşünmeye çalışın. Bir bayanı elinizde tutmanın en etkili yolları bunlardır."

Meredith Dietrich

Alıntıdır...

tecrubeli insan seni nerden ogrenıosn sen bunları bakim he...:D

qyner' Alıntı:
tecrubeli insan seni nerden ogrenıosn sen bunları bakim he...:D

:D ögrenmişim işte bir şekilde ...

ehuu. valla çok dogru arkadaslar. bir bayan olarak hak verıyorum

bence burda hile war ama yazılanlar doru sanırm...:D

nasıl yani biz boşuna mı "canım; cicim; bebeğim" dedik hatuna yıllarca:D:D

cok dogru bi tespit % 77 dogru:D

Bayanlar en çok dünyaya karşı gelen , kılık kıyafetine önem vermeyen , dağınık , devamlı seni seviyorum demeyen , her zaman kendileri ile iglilenmeyen , kendine hep güvenen erkeklerden hoşlanırlar.

vallaa çok doğru
özellikle seni seviyorum dediği anda
soğuyorum nedense...

seni sewiyorum lafı ... degerını asla kaybetmemelı ... ve en cok rahatsız oldugum bır konu karsınızdakı senı sewıyorum dedıgınde ...sızde otomatık cewap makınesı gıbı bende demek zorundaymıssınız gıbı bır hısse kapılmak ... ben gercı artık oyle demıyorum tşk ederım veyada Allah razı olsun dıyorum karsımdakı ınsan cıldırıyor .. ama iyide içten gelerek soylenmelı dıyorum bu soz sen soyledın die soylıyemem yaa diyorum ozaman susuyor peki diyor .. :) yani uzun lafı kısası soyleseniz bir dert söylemeseniz ayrı bir dert :)

maynak bunlar adamı deli ederler... uğraşıyorum didiniyorum sonra bişey yapıyo bütün hepsi silinip gidiyo... bıktım ya.. emeklerime yazık allah kahretsin..!

uzak duracak kuzen en iyisi bu hepsine allaha yakın bize uzak dursunlar :)

:) boyle dıyozda ıkı gun sonra ıkı şirinlik yapıyorlar ben dayanamıyorum kafama sıcım :)

yok abicim.. ozy nin gazabı yakındır.. acımıcam şerefsizim...!

acımayacaksın ama dayanabılırsen silahları cok etkılı "gözyaşları" ...

ben görmüyorum zaten.. salla orda ağlasın tıııın :)

:) bende cok dıyorum kuzi insallah sen basarılı olabılırsın ...

Geri