Bayanlar olmasa!

theozy

Kadim Dost
Reaction score
0
Valla kadınlar olmasa herhalde şu anda bir mağarada yasıyor olurduk.. Ateşin yanında bır kayanın üstunde yatar göbeğimizi kaşırdık.. Ve işin enteresan yanı korkarım ki halimizden de gayet memnun olurduk :)
No woman , no oturma grubu!

görüşüne katılmıyorum theozy. ben hayatımda tek bir bayan olmadan bütün işlerimi yaparım ki zaten şu anda yapıyorum ...
abi allah aşkına bayanlar ne yapıyor ki bu kadar büyütüyorsunuz ? bulaşık mı zor ? ev süpürmek mi ? çamaşır yıkamak mı ?
bayanların yaptığı her işi yaparım evelallah tek birşey hariç yapamam ona da çözüm buluruz :) :) :) :)

Yemek yapan, bulaşık yıkayan vs vs bu tip kızlar eskidenmiş :) Evli arkadaşlarımın çoğu hala annesine yemeğe gidiyo yada hep dışarda bişeyler yiyip karnını doyuruyor! Birçok kadının yeni gözdesi; zengin bir erkekle evleneyim, ev işlerine uşaklar baksın bende gezerim tozarım oldu iice...

erenkurt' Alıntı:
görüşüne katılmıyorum theozy. ben hayatımda tek bir bayan olmadan bütün işlerimi yaparım ki zaten şu anda yapıyorum ...
abi allah aşkına bayanlar ne yapıyor ki bu kadar büyütüyorsunuz ? bulaşık mı zor ? ev süpürmek mi ? çamaşır yıkamak mı ?
bayanların yaptığı her işi yaparım evelallah tek birşey hariç yapamam ona da çözüm buluruz :) :) :) :)

Şişşt sen şöle gel bakim yemek yapmaya bana adam lazım. :eek:

ne demiş gavurun atası *no woman no cry* :)

ben katılmıyorum üstad iyi ki varlar walla

yoksa hepimiz gay olacaktık bi düşünsene : D

artı etek altı vdeolarını düşünmek bile istemiyorum len çok kötü olurdu :)

Xfiles' Alıntı:

olaya en ilginc bakıs acısı olsa gerek :eek:
:D

Xfiles' Alıntı:

Ehehe böyle giderse zaten kadınlardan hoşlanan erkek sayısı çok azalacak :) Avrupa'da gidişhat pek iyi değil..

olsun walla onların hatunlarda bize gelio yazın :)

aman ne dertlisiniz siz böyle. ancak dogru kadını buldugunuzda fikirleriniz değişicektir :) bi dönem insan umutsuzkuga kapılıyor tabıı. gecıcek arkadaslar gecıcek :)

dabi dabi yok be sende fazla abartmışsın ozy ne yazıkki olmasa diye bişi kalmamış olmuş işte ama iyi olmuş tabi onlarda olmasa hayat gerçektende zor olurdu ama abarttıgın kadarda degil :)

kadını öldür hakkını yeme şimdi :D
işin en gerçek yanı : kadınlar olmasaydı bilmem kaç yıl önce insanlık biterdi.
işin dalga yanı : kadın yok dert yok
kendi görüşüm : kadınlar iyiki var :D:D:D:D

yok yaa kadınlar olmalı....

hayatın anlamı onlar.. çoğu şeyi kız arkadaşlarımız veya eşimiz için yapıyoruz...

kadınlar olmsaydı kesin cennette olurduk elme armut yer hurilerle cilveleşirdik ya havva ademi kadırıp elmayı yedirdi çalıştırın kafayı yani havva olsmaydı ki oda kadın kesin cennette olacaktık ahh bu kadınlar yokmu

theozy' Alıntı:
Valla kadınlar olmasa herhalde şu anda bir mağarada yasıyor olurduk.. Ateşin yanında bır kayanın üstunde yatar göbeğimizi kaşırdık.. Ve işin enteresan yanı korkarım ki halimizden de gayet memnun olurduk :)
No woman , no oturma grubu!

sanirim haklisin kardesim gayet mutlu olurdukk:( :( :(

Kadın Bizler Aksamlara Gezerken Kim ewi Toplıcak Ewe Geldiğimizde Kim yemek yapack kadınsız hayat izmaritsiz sigaraya benzer :S

Geri