Bayanların Araba Tercihi =)

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
1.jpg

İşte araçta lüks arayan kadınların ilk tercihi. Beş silindirli ve 168 ile 227 beygir güce sahip iki versiyonu olan Volvo S40 sahiplerinin yüzde 53'ü kadın.

2.jpg

Jaguar X-Type, Ford Taurus'a çok benzedişği gerekçesiyle eleştiriliyor. ancak araç kadınların gözdesi olma özelliğini koruyor. Kadınların araçtaki sahiplik oranı yüzde 51.2.

3.jpg

Kuvvetli bir araç olan Lexus IS'te kadınların sahiplik oranı yüzde 47.7

4.jpg

Honda Acura TSX, Accord'un ABD'li versiyonu. 2.4 litre motora sahip araç 205 beygir güç üretiyor. Kadınların sahiplik oranı ise yüzde 47.3.

5.jpg

Mercedes-Benz C-Class, markanın ufak otomobillerinin üçüncü jenerasyonu. İlk olarak 1982 yılında Mercedes 190 ile başlamıştı. Kadınların sahiplik oranı ise yüzde 47.2

6.jpg

Lexus RX, 3.5 litre motora sahip ve bu araç 270 beygir güç üretiyor. Araçta kadınların sahiplik oranı yüzde 46.9

7.jpg

Volvo V50'de kadınların sahiplik oranı yüzde 46.6

8.jpg

Acura RDX, Acura'nın ilk turbo modeli. 2.3 litre motora sahip araçta kadınların sahiplik oranı yüzde 45.3

9.jpg

Listedeki üçüncü Volvo. Volvo S60da kadınların sahiplik oranı yüzde 45.1

10.jpg

BMW X3, BMW'nin en küçük arazi aracı. 3.0 litre motora sahip araç 260 beygir güç üretiyor. Araçta kadınların sahiplik oranı ise yüzde 44.6.

Bir bayan oLarak FocusStan gerisi yaLan diyorum :sigara:

jewel seni burda görmek ne güzel :melek

ford ka,c2 bunları beğenmiyorlar yahu

bebiştom burda ne işin var :saskin

hade kalk bana gidelim. romantizme :D

böLümümde böLe bayanLarı görmek çok güzeL arada bi uğrayın payLaşıma teşekkürler =)..........

mini cooper c3 woswos hastaları hatunlar ya : ))

kadınlarda bu kadar para varmış...demekkı vay bea....

gayet güzeL arabaLar bana verseLer hayır demem yani =)

Geri