Bayan LamerLer

Partizan

New member
Reaction score
0
Bayan Hacker tabiri çok yabancı değil.Hacker litaratüründe isimleri geçmesede şuanda
birçok bayan hacker mevcut hatta yahoo'yu ilk hackleyen kişinin bayan bir hacker oldu-
ğu bilinir(efsanemi dedikodumu bilemem).

Gene erkek Lamerler herkes için bilinen birşeydir fakat bayan lamer tabiri çok bilinmez.
Bir bayanın lamer olması kulağa hoş gelmez ama son bir kaç senedir ve özellikle şu
günlerde bayan lamerler msn'imde acaip bir şekilde çoğaldı.Alışkın olduğum "lamer soru-
larını" bayanlardan duyunca insan bir garip oluyor.Gerçi bunların çoğu gene erkektir,
soru sorabilmek için numara yapıyorlar ama sayıları okadar çokki aralarında gerçekten
bayan olanlarda var.

Lamerlik nedenleride gene aynı karşı cins için.Yani erkek olsun bayan olsun lamerse mutlaka
sevgilisinin mailini hackleyecek veya eski aşkının bilgisayarına virüs sokacatır.Bu bir çe-
şit lamer raconu.İşin ilginci sadistliğin bayan lamerlerdede olması.Başkasının pcisine girmek-
ten zevk aldığını söyleyenler bile var.

Sonuç olarak eskiden bana lamer kimdir diye soranlara kız arkadaşının mailini hacklemek isteyen
kişidir yanıtını verirdim.Ama artık bu tabir biraz yanlış oluyor değiştirmek lazım :)

Yazi Fuzbing Arkadasim Tarafindan yaziLmistir.. Aynen aLinti Yaparak verdim...

Ehuhe tabi canim esit esit :eek:

evt bende sana katılıyorum bu işin iyice boku çıktı herkes araştırmadan kurcalamadan hazıra konmak istiyor hele su kızların sırf fesatlık için bu işe kalkışmaları beni deli ediyo

aman biz exploitlerle uğraşırken onlar trojanlarla uğraşınlar partizan sorun olmaz:D :mad:

eHuHe e$iT oLSuN :D

Geri