ErdemLiyiZ
Altın Üye
- Reaction score
- 0
bayıldım süperr
>> >Adamin biri yeni ulastigi otele kaydini yaptirir. Odasina> >girdiginde > >> >masada bir bilgisayar görür ve karisina e-mail atmaya> >karar> >verir. > >> >Fakat yazdigi mesaji farkinda olmadan yanlis bir adrese> >gönderir.... >>Tam > >bu sirada farkli bir yerde kadin, kocasinin > >cenaze> >töreninden >>evine > >yeni dönmüstür ve bilgisayarindaki maili görür,> >arkadaslarindan >>geldigini > >düsündügü maili okuyunca oldugu yere> >yigilip> >kalir. Odaya >>giren annesi > >yerde yatan kizini ve ekrandaki mesaji> >görür.> >Kime : >>Sevgili karima > >Konu : Yeni ulastim. Tarih : 05 Aralik 2006> >Benden> >> >haber aldigina > >sasiracagindan eminim. Burada bilgisayar var ve> >> >sevdiklerimize e-mail> > > >gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulastim ve> >> >kaydimi> >yaptirdim. Hersey > >yarin senin buraya gelecegini >>düsünülerek> >hazirlanmis.> >Seninle > >bulusmayi dört gözle bekliyorum. >>Umarim benim gibi> >sorunsuz> >bir> > > >yolculuk geçirirsin. Not : Burasi >>çok sicak..........> >> not:daha önce verilmiş ise şimdiden özür dilerim
ARKADAŞLAR BİR TEŞEKKÜR LÜTFENN