bayılacaksınız:)

ases

Altın Üye
Reaction score
0
birgün bir gemiye bütün hayvanlardan birer çift topluyolar ve yolculuğa cıkıyorlar birgün kaptanın yardımcısı kaptanın yanına gidiyor ve ona diyorki; kaptan bu hayvanlar hergün üreyip çoğalıyorlar ve erzağımız yetmez oldu benim bir çözüm önerim var bence bütün erkeklerin cinsel organını keselim ve ellerine bilet verelim çıkışta biletini veren organını alıp gitsin bu kaptanın aklına yatıyor ve hepsinin cinsel organını kesiyorlar ve bu hayvanlar içinde güvertedeki fındık fareside nasibini alıyor ama bu farenin karısı hergün karşısına geçip cinsel organıyla dalga geçip duruyomuş ve erkek fare dayanamayıp -gül ulen gül seninle çıkışta görüşecez eşşeğin biletini çaldımmmm:)

birgün 4 rahibe kilisede günah çıkarıyorlarmış 1. melek gelmiş gunahın nedir diye sormuş papaz birkere penise dokundum demiş papazda demişki tamam parmağını kutsal suya batır günahın silinecek 2. rahibe gelmiş gunahın ne diye sormuş papaz bir kere penise elledim demiş papazda tamam o zaman elini kutsal suya sok çıkar günahların silinecek demiş tam o sırada 3. rahibe ile 4. rahibe yer değiştirmiş durumdan şüphelenen papaz öne geçen meleğe sormuş neden yer değiştirdiniz diye 3. melekte demişki ya arkadaş kutsal suya kçını sokmadan ağzımı çalkalayıp çıkacam:))

birgün hayvanat bahçesinde maymunun birine erik atıyorlarmış ama maymun herseferinde eriği kçına götürüp öyle ağzına atıyormuş merak etmişler sormuşlar maymuna neden boyle yapıyosun diye demişki sormayın şerefsizin biri o gün şeftali attı kabuğunu çıkarana kadar canım çıktı o yüzden önce ölçüyorum ondan sonra yiyorum:))

ehuehuehu :D ellerine saglık fena deilmis fıkralar :)

heehhee sondakı maymun guselmıs seftalı hehheheh

Geri