Batuhan:Yanlış anlaşıldım

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş'ın Eskişehirspor'a kiraladığı Batuhan Karadeniz basında hakkında çıkan haberlerin abartılı olduğunu söyledi. Genç futbolcu, Beşiktaş camiası ile ilgili gençliğinden ve tecrübesizliğinden dolayı söylediklerinin biraz yanlış anlaşıldığını söyledi.

39851.jpg

Eskişehirsporlu futbolcu Batuhan Karadeniz, teknik direktörü Rıza Çalımbay ile birlikte Eskişehirspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Çalımbay, Batuhan'ın durumu için basın toplantısı düzenlediklerini belirterek, genç futbolcunun bazı sözlerinin abartıldığını kaydetti.

Beşiktaş'ın Batuhan transferinde çok kolaylık sağladığını ifade eden Çalımbay, ''Beşiktaş yönetim kuruluna teşekkür ettik. Emre Özkan ve Batuhan'ın transferinde yardımcı oldular. Batuhan da benim çok istediğim bir oyuncuydu. Eskişehirspor'a çok büyük faydaları olacağını düşünüyorum. Batuhan'dan çok memnunuz. Amacımız Batuhan'ı Milli Takım'a kazandırmak. Elbette en son gideceği yer Beşiktaş'tır. Orada da son derece başarılı olacaktır'' şeklinde konuştu.

İYİ BİR BEŞİKTAŞLIYIM

Batuhan, konuştuğu bazı şeylerin gençliğinden ve tecrübesizliğinden dolayı yanlış algılandığını belirterek, Eskişehirspor'da çok memnun olduğunu, artık Beşiktaş'ın adıyla bazı şeyler yaşamak istemediğini bildirdi.

Batuhan, ''Herşeyden önce Beşiktaş'ın topçusuyum. Ama şimdilik Eskişehir'de Beşiktaş ile ilgili bazı şeyler konuşmak istemiyorum. Hedefim Eskişehirspor'da oynayıp, Dünya Kupası'na gitmektir. Milli Takım'ın gideceğine inanıyorum. Transfer nedeniyle Rıza Çalımbay ve Beşiktaş yönetimine teşekkür ederim. Gençliğimden ve tecrübesizliğimden dolayı söylediklerim biraz yanlış anlaşıldı. Hocayla veya yönetimle sorunum yok. Her şey iyi gidiyor. Her şeyden önce iyi bir Beşiktaşlıyım. Çocukluğumdan beri Beşiktaş'ı tutuyorum'' dedi.

Batuhan, Eskişehirspor'un ateşli bir taraftarı olduğunu belirterek, Gaziantepspor maçında bir sorun olmazsa taraftar ile buluşacağını bildirdi.

HAKAN ŞÜKÜR OLMAK KOLAY DEĞİL

Batuhan, sözlerinin Beşiktaş'tan özür dilemek anlamına mı geldiğini soran bir gazeteciye ise, ''Özür dileyecek bir şeyim yok. Ben bir kabahat işlemedim Beşiktaş camiasına karşı. Öyle bir söze katılmıyorum. Söylediklerim yanlış algılanmış, oraya çekilmiş basın tarafından. Özür dileme gibi bir şansım yok. Kabahat işlediğimi düşünmüyorum'' şeklinde karşılık verdi.

Batuhan, Hakan Şükür'ün kendisini veliahtı olarak göstermesi üzerine de, ''Hakan Şükür dünyaya mal olmuş bir futbolcu. Beni veliahtı olarak gösteriyor. Hakan Şükür olmak kolay değil. Onun yöntemiyle çalışıyorum. Süper Lig'de aranan bir topçu olmak istiyorum. Herhangi bir hedefim yok. Hakan Şükür gibi olacağım diye bir hedef koymadım kendime. Önce Süper Lig'de sonra Avrupa'da aranan bir futbolcu olmak istiyorum'' dedi.

NTVSPOR ve Ajanslar
21 Ocak 2009 Çarşamba

eminim öyLedir (!) . . .

sen medyayı daha tanımadın batuhan. o yüzden boşver konuşma sen futbolunu oyna. sen kendini bil yeter.

Kıvır Kıvır Aşağıdan Yukardan

ukala çocuk tipinden resmen negatiflik akıyo.. geri vites yapma artık işin bitmiş senin

Beşiktaş yönetiminin yapamadığını rıza çalımbay yapmış heralde biraz kulağını çekmiş gibi duruyor ama bu batuhan Beşiktaşın başını çok ağrıtacağa benziyor

5jver6.jpg

bak batuhan bu teyze kim biliyormusun???annelerimizin babalarımzın zamanında cıkmasını dörtgözle bekledikleri meşhur dansöz nesrin topkapı..babamın dediğine göre cok iyi gerdan kırar ve KIVIRIRMIŞ...anladın sen onu....bari şimdi karektersizlik yapma da söylediklerinin arkasında dur...

Geri