Batuhan : "Utancımdan Gidemedim"

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
batuhankaradeniz001.jpg

Mustafa Denizli için dediği öne sürülen, 'Ben seneye burada gelirim ama siz kalır mısınız belli olmaz' şeklindeki sözlerinden ötürü burukluk yaşayan Batuhan, 'Hocamın yanına utancımdan gidemiyorum. Böyle bir konuşma asla olmadı." dedi.

Teknik direktörümüz Mustafa Denizli, 2-0'lık Antalyaspor galibiyetinin ardından kendisine yöneltilen Batuhan Karadeniz ile ilgili soru üzerine sitemkar konuşmuş ve 'Batuhan, ameliyattan yeni çıkan, sakatlığı devam eden bir futbolcu. Benim isteğimle takımda yer alamaz. Kendi davranışlarıyla, isteğiyle yer alır. Kulübümüzün lisanslı oyuncusu. Bizim bulunduğumuz yer de belli. Niye gelmediğini bilmiyorum. Bugüne kadar kendisine ne yaptın, ne ettin diye hiç sormadım. Batuhan'ı göremiyorum bile' demişti. Denizli'nin bu sözlerinin ardından hem tecrübeli hocaya mesaj yollama hem de hakkındaki spekülasyonlara cevap verme gereği duyan Batuhan Karadeniz, ortalarda olmayışının nedenlerini açıkladı

12 GÜNÜM VAR

Mustafa Denizli için sarf ettiği öne sürülen, 'Ben seneye burada gelirim ama siz kalır mısınız belli olmaz' şeklindeki sözlerin basında yer almasında dolayı burukluk yaşadığını belirten Batuhan, 'Hocamın yanına utancımdan gidemiyorum. Böyle bir konuşma asla olmadı. Maalesef, hiç söylemediğim şeyler, ağzımdan çıkmış gibi haber yapılıyor. Benim teknik direktörümüz Mustafa Denizli'ye hiçbir şey söyleme lüksüm yok. Frank Rijkaard, başkaları için neyse, benim için de Mustafa Denizli odur' ifadelerini kullandı. Kolundaki sakatlık nedeniyle bir operasyon geçirdiğini hatırlatan genç golcü, 12 gün içinde tamamen iyileşeceğini ve çalışmalara başlayacak durama geleceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak

Batuhan dan çok umutluyuz. Ama Bu teknik Direktör ler Bitirecek bu çocuğu . Genç adamdır kardeşim tabiki gidecek diskolara barlara

Şu Adama Şans Verin..ßu Çocuk Harika İşLer Çıkartıcak İnanıyoruz...

Batuhanın yuvaya dönme vakti geldi geçen sene kiralık olarak forma şansıda buldu iyi de oynadı disko ya gitti ama ertesi günkü maçta gol attı o gol onun şansıydı o gol olmasa daha çok üstüne gelinirdi. Sokağa zor çıkardı. Diskoya yine gitsin izin günlerinde falan yada İlhan mansız gibi sakat sakat gitsin. eğer iyi oynamaya etkili olmaya başlarsa. Hani Pascal Bizi Diskoya Götür tezahüratı vardı ya o Batuhan Bu Taraftar Seni Diskoya Götürcek gibi bi şey olsun

Geri