Batuhan konusunda yeni sözler!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Dün akşam Beşiktaş - Ofspor mücadelesinde forma giyen konuk ekip oyuncusu Rasimcan, Batuhan Karadeniz hakkındaki iddialarına açıklık getirdi.

Dün akşam Beşiktaş - Ofspor mücadelesinde forma giyen konuk ekip oyuncusu Rasimcan, Batuhan Karadeniz hakkındaki iddialarına açıklık getirdi.

Vatan Gazetesi'nden Figen Civan'a, yönetimden konuşma yasağı almasına rağmen açıklamalarda bulunan Rasimcan " Gece uyuyamadım onun yuzunden bana aşırı küfür edince bende kızgınlıkla yazdım onları ,ama saha içinde bana ağza alınmayacak küfürler etti ..birde aynı memleketliyiz sözde çok ağrıma gitti..bana maç esnasında sürekli siz kaç para alıyosunuz siz neye kimi ispatlıyorsunuz ne diye bu kadar baskılı oynuyorsunuz diyerek dünyanın küfürünü etti saygımdan ağzımı açmadım birde işte gol atayım ben vericem paranı düş yakamdan peşimden gelme sen ne bulaşık stoppersin dedi. Benden buyuk olduğu halde anneme bacıma kufur ettı bır de trabzonlu olacak ağıza alınmayacak küfürler ettı bana" şeklinde konuştu.

Batuhan konusunda yeni sözler! | Maraton.com.tr | rasimcan,ofspor,batuhan,beşiktaş,

Geri