Batuhan Karadeniz: Kıskanılacak çocuğum

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
j8nm14.jpg

Beşiktaş’ın genç yıldızı, "Rekorların çocuğuyum. İyi futbolcuyum. İngiltere’ye alt yapıdan davet edilen ilk gencim. 50 yılda Süper Lig’de gol atan en genç futbolcuyum. En çok milli olan gencim. 90+6’da Gaziantep’te gol atarak yeni bir rekor kırdım" diye konuştu.

Beşiktaş'ın alt yapısında çıkan ve adını Türk futboluna altın harflerle yazdıran Yusuf Tunaoğlu, Feyyaz Uçar, Ali Gültiken, Rıza Çalımbay, Sergen Yalçın, Metin Uzun, Nihat Kahveci gibi yıldızlara dev bir forvet oyuncusu daha ekleniyor. 10 yaşında Yemen Ekşioğlu tarafından siyah beyazlı kulübe kazandırılan Batuhan Karadeniz, Mehmet Ekşi yönetiminde, Haluk Duranoğulları, Halim Aydın ve Önder Karaveli gibi usta teknik adamların bilgi ve eğitimiyle 17 Yaşaltı Milli Takımın değişmez oyuncusu oldu.

Batuhan’ın babadan gelen bir Beşiktaşlılığı var. Babası Orhan Karadeniz de siyah beyazlı takımın alt yapısında Ali İhsan Karayiğit tarafından yetiştirilip A takıma yollanmış. Orhan Karadeniz de 16 yaşında Metin Türel’in teknik direktörlüğünü yaptığı A takımda yer almış. Beşiktaşlı geleneğiyle yetişen Batuhan, Hürriyet’e çarpıcı açıklamalar yaptı:

Dekor olmak istemiyorum

Türkiye ve Avrupa’da ses getirecek golcü nesli tükendi. Zaten parmakla gösterilecek kadar azdı. 2002 Dünya üçüncüsü olmuş ülkemizde yetenekli yıldızlara sahip çıkılmıyor. Türkiye’ye gelen yabancı golcülerle yarışsam birinciliği kimseye kaptırmam. Biz gençlere hazırlık maçlarında sadece dekor görevi yaptırılıyor. Bobo, Nobre büyük golcüler. Ama Türk futbolcusu olarak bana da şans verseler ben daha da büyürüm.

İçerenköy’de doğdum. Okuldan geldiğimde çantayı fırlatır sokakta futbol oynardım. Çalıma meraklıydım. Ağabeyim kızardı. Cesur adındaki bir arkadaşım sokakta harcandığımı söyleyerek İçerenköy Kulübü’ne götürdü. Denemeye çıkarttılar. 1990 doğumluydum seçmelere girmek için 1991 doğumlu yazdırdım. Akşam heyecanla eve geldim. Telefon çaldı. Babam hem konuşuyor hem de bana ’Ne yaramazlık yaptın yine seni soruyorlar’ diye azarlıyordu. Arayan İçerenköy sorumlusu Mahmut hocaydı. Ve benim futbol oynamam için babama baskı yapınca rahatladım.

2006’da beni milli takıma Turan Mestçi seçti ve hemen İrlanda’ya götürdü. Hami Mandıralı U17’nin hocasıydı beni çağırdı. Bir yıl sonra Şenol Ustaömer hocam geldi. İngiltere’ye götürdü. 55 kez milli oldum. 40’ın üzerinde gol attım. Atmaya da devam edeceğim beni kimse tutamaz. U17 Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Şenol Ustaömer’in elinde piştim. Futbol dilimi çok iyi anlıyor.

Rekorların çocuğuyum

Rekorların çocuğuyum. Megolaman değilim, ama iyi futbolcuyum. İngiltere’ye alt yapıdan davet edilen ilk genç oyuncuyum. 50 yıldan bu yana Süper Lig’de gol atan en genç futbolcuyum. En çok milli olan genç futbolcuyum. Süper Lig’de 90+6’da Gaziantep’te gol atarak yeni bir rekor kırdım. Benim için şımarık ve terbiyesiz diyorlar. Futbol yaşamım boyunca bugüne kadar kırmızı kart görmedim. İnanılmaz çalışıyorum. Kıskanılacak çocuğum. Ülkemizde sivrilen iyi futbolcu olursan ya dininle yada gezdiğin insanlar nedeniyle eleştirirler. Ben de iyi olmanın ve sivrilmenin kurbanıyım. Futbolumu eleştirenlere saygı duyuyorum ama özel yaşantıma girenlere üzülüyorum.

Türkiye’de mutluyum

Beşiktaş bu yıl şampiyonluğu kaçırdı. Hakem hataları ya da başka etkenler. Ama Beşiktaş sahaya çıktığında rakip kim olursa olsun ezmeli. İbrahim Toraman bana sürekli nasihat veriyor ve destekliyor. Her futbolcu ağabeyimden bir şeyler kapıyorum. Ama benim kendime has özelliklerim var. Van Basten’i beğeniyorum ama onun gibi olamam. Batuhan’ın ayrı bir stili ve duruşu var. Herşeyden önce bir çok golcü de olmayan özelliklere sahibim. Özellikle hırsım.

Manchester City’ye neden gitmediğim soruluyor. Türkiye’de oynamak bana Avrupa’da oynamaktan daha mutluluk veriyor. Sergen Yalçın ağabey ile konuştum onu da B.Münih istemiş gitmemiş. Beşiktaş’ta oynamak dünyanın en güçlü takımlarında oynamaktan daha zevkli demişti. Beşiktaş forması giymek beni onurlandırıyor.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/8925722.asp?gid=211&sz=50314

Alıntıdır.​

ellerine sağlık ama bu çocuğun geleceği parlak görünmüyo çok havalandı

Sanki başıma Ronaldinho...Seni kim tanıyo havaya bak.

fb macından sora gozumden dustu artıs kahraman olucam dıe golu atamadık

önemli olan kıskanılacak "çocuk" olabilmek değil "adam" olabilmektir

bence merdivenler ağır ağır çıkılmalı...

vay be elimizde ne varmısta görememişiz inşallah günün birinde bu yazdıgıma utanırım..

ѕσηυη¢υ;2894451' Alıntı:
lafımı dünkü U-17 maçını izledikten sonra değiştiriyorum.bu cocuktan cacık olmaz

Beşiktaşlı duruşunu yerle bir eden tavırlarıyla kendini bişey sanmasıyla bi tarflarının aşırı derece kalkmasıyla hiç bi b.k olmaz bundan....

Milliler, U17 Avrupa Şampiyonası'nda Fransa'ya penaltılarla elenip finali kaçırırken atacağı köşeyi gösterip, topu kaleciye nişanlayan Batuhan'ın şımarık tavrı tepki çekti.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Antalya'da devam eden U17 Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım yarı finalde Fransa'ya penaltılarla elenirken, Beşiktaş'ta disiplinsiz hareketleri ve şımarıklığı ile gündeme gelen Batuhan dünkü maça da damga vurdu. 31. dakikada Abdülkadir, 68'de de Kolodziecziak'ın golleriyle normal süresi 1-1 biten maçta eşitlik uzatmalarda da bozulmadı. Penaltılarda Abdülkadir ilk atışı kaçırırken, Metin, Tafer'i durdurup durumu eşitledi. Millilerde Emre, Özgür, Fransa'da ise Fofana ile Kakuta atışları gole çevirdi.

kadıköydeki bencilliğini futbolda yeni olmasına veriyorum aradan 6 ay geçti ve u 17 yarı final fransa maçında penaltılarda kaleciye köşeyi göstermesi alay etmesi hoş değil ; batuhancığım sonra adama derlerki bi yeri kalkmış çocuğun; yapma bnları genç yetenek,sevildiğini bil

Batuhan'ın şovu finale mal oldu

Milliler, U17 Avrupa Şampiyonası'nda Fransa'ya penaltılarla elenip finali kaçırırken atacağı köşeyi gösterip, topu kaleciye nişanlayan Batuhan'ın şımarık tavrı tepki çekti.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Antalya'da devam eden U17 Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım yarı finalde Fransa'ya penaltılarla elenirken, Beşiktaş'ta disiplinsiz hareketleri ve şımarıklığı ile gündeme gelen Batuhan dünkü maça da damga vurdu. 31. dakikada Abdülkadir, 68'de de Kolodziecziak'ın golleriyle normal süresi 1-1 biten maçta eşitlik uzatmalarda da bozulmadı. Penaltılarda Abdülkadir ilk atışı kaçırırken, Metin, Tafer'i durdurup durumu eşitledi. Millilerde Emre, Özgür, Fransa'da ise Fofana ile Kakuta atışları gole çevirdi.

Batuhan tepki topladı

İlk yarıdaki Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş 2-1 yenikken müsait pozisyondaki Higuain'e pas atmayan ve hareketini 'Kral yapmayacaksın, kral olacaksın' diyerek savunan Batuhan dün 4. penaltıyı kullanmak için topun başına geldiğinde lakayıt tavrıyla büyük tepki aldı. Kaleciyi yanıltmak isteyen ve eliyle atacağı köşeyi gösteren Batuhan topu Mezui'nin üzerine vurunca avantaj Fransa'ya geçti. Sonraki 2 atışta da kaleyi bulan Fransa, Milli Takım'a 5-4 üstünlük sağlayarak finale çıktı. Normal süresi 1-1 biten maçta Hollanda'yı 2-1'le geçen İspanya Fransa'nın rakibi olurken, final maçı cuma saat 19:30'da oynanacak.

Şımarıkl olursa sonu Sergene benzer,
Adam olursa Ertuğrul Sağlama benzer....

u17 bunun yüzünden elenmiş bi yol olmaz bundan havalandı! bir BJK li olarak ne diyeceğimi bilemiyorum

çok şımarık ve havalı türk futbolunun gelecek facialarından olacak bi isim

Geri