Batuhan karadeniz eskişehirspor`da

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

104gu4h.jpg

Beşiktaş`ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor ile anlaştı.

Beşiktaş kulübü Batuhan Karadeniz`i bonservis bedeli ile birlikte Eskişehirspor`a verdi.Batuhan`ın ve Beşiktaş`ın bu transferden alacağı bedel henüz açıklanmadı.Bu konuda resmi imzanın daha sonra atılacağı öğrenildi.

- HABER1903 -

*Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©

Batuhan Eskişehir'e SAtıldı !

Batuhan Eskişehirspor’da

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz, 2 milyon euro bonservis bedeliyle Eskişehirspor'a verildi.

w822ix.jpg

Beşiktaş, Mustafa Denizli’nin önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmediği Batuhan ile yollarını ayırdı. Genç futbolcu bonservisi ile birlikte Eskişehirspor’a verildi.

Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen Batuhan, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor forması giyerken, bu sezon ise Beşiktaş A2 takımında oynuyordu. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin önümüzdeki sezon kadroya almayı düşünmediği genç oyuncunun, yapılan görüşmeler sonrası Eskişehirspor'a transfer olduğu öğrenildi.

Eskişehirspor'un siyah beyazlı kulübe 2 milyon euro bonservis ücreti ödemesi bekleniyor.

Kaynak : Ntvspor.net

Şaka mı bu ?? Dünyada bıLe geLecek vaadeden ıLk 20 futboLcu arasına giren sırf 16 17 yasında yaptıgı hataLar nedenıyLe bu denLı yetenekLı bı oyuncu takımdan gönderıLemez..Umarım gerçekLik payı yoktur umarım..

Serdar, Batuhan Yuvadan Uçup Gitti EyvaLLah ÜzüLdüğüm Nokta Beşiktaş'a Birşey KazandırmadıLar.
Sırada Kim Var Necip, Rıdvan?

Batuhan 2milyon 100bin Tl ye satıldıgı dogrulandı 7 yıl içinde başka bi takıma satılırsa %25 Beşiktaş pay alıcakmış...

Batuhan 2milyon 100bin Tl ye satıldıgı dogrulandı 7 yıl içinde başka bi takıma satılırsa %25 Beşiktaş pay alıcakmış...

O Paraya Bedava Çekirdek, Çerez FeLan Dağıtın.
Bu Sezon Eskişehir'de Kendisini Gösterecektir. Önümüzdeki 2 YıL İçinde Fenerbahçe veya G.Saray Kapmazsa Bu Çocuğu Birşey BiLmiyorum.

beşiktaş bu oyun felsefesiyle necip'i de rıdvan'ı da kaybeder ...

yaşlılar ile olacak iş değil bu ? okan buruk'u da ibb den alır şimdi :D 10 numara kadro ya :)

batuhan süper bi oyuncu ...

kardşeim büyük camia değil misiniz koyun otoritenizi adam edin disiplini öğretin en başından kazanmayı deneyin.. hemen kestirip atmak bence doğru değil.. yeenekli olup olmaması ikinci planda.. ama en azından serdar özkan kadar yeteneği vardır diye düşünüyorum

sabır küpü denizli bile adam edemedi...
oynamayn gitsin arkadaş..
büyük takım isek af yok oynamayana...
fizik var kafa yok batugol de..
18-38 yaş farketmez...

gitmesine üzüldüm..Denizli'nin bu çocuğu affedeceğini beklerken satıldığını öğrenmek şaşırttı beni..

Beşiktaş böyle bir yeteneği elden çıkartmakla bence hata yaptı..umarım Batuhan Eskişehir'de forma şansı bulup Türk futboluna katkı sağlar..

ulan her zaman söylerim serdara verilen fırsatın yarısı batuhana verilse şimdi durum çok farklı olurdu.

..:.. bu adamın satıLmasının tek sorumLusu Mustafa DenizLidir şimdi kına yaksın takımı da bırakıyor oLan batuhana oLdu bide bu yaştakı topcuyu satıyorsun yaaa daha ne dıım ben sıze en azında kiraLa nıye verıyon bonservısını sizxin akLınıza ucayım ben cücük beyinLiLer ..:..

Geri