Batuhan Bardağı taşırdı Hapiste!

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
20v1c43.jpg

Eskişehirspor’da Batuhan Karadeniz şoku yaşanıyor! Bir türlü uslanmayan genç futbolcu bu kez de alkollü araç kullandığı gerekçesiyle polisler tarafından Eskişehir’de gözaltına alınarak hapse atıldı. Emniyet mensuplarının yaptığı trafik kontrolü sırasında dur ihtarına uymayarak geçmeye çalışan Batuhan’ın sonradan zorla durdurulduğu bildirildi. Yapılan alkol muayenesinde yüksek oranda alkol aldığı belirtilen Batuhan’ın polislere direnmesi üzerine kelepçelenerek hapse atıldığı kaydedildi. Kırmızı-Siyahlı ekibin Trabzon ile oynayacağı hayati maç öncesi böyle bir olaya imza atan Batuhan camianın büyük tepkisini çekti. Genç oyuncunun Trabzon karşılaşmasında büyük ihtimalle oynayamayacağı bildirildi.
kaynak

kendi kendini yaktın Batuhan. Rıza hoca seni önceki olaydan sonra affetti ama sen iyi niyeti yine suistmial ettin. Senden adam olmaz.

sevmesin zaten çok ta fifi iki gol atttı bi tarafları güneşe yaklaştı

Bu Çocuk Zor Adam OLur

Kendini bitiriyor alkole verdiği önemi futboluna verse hem ülkesine hem kendisine daha iyi yararlar sağlardı sanırım.

YıLdız oLabiLirdi,aptaL

Herkes içiyor geziyor ama
bu saLak gözLer önünde yapıyor poLise yakaLanıyor!!!
BöyLe Yaptıkca medyaya haber konusu oLuyor. . .
Kendine yazık ediyor. . .

futbolcu adamın ne işi var içkiyle anlamıyorum ya içmesi bi dert yakalanması bi dert saka gibi

Gidişi gidiş değiL

yanlış yolda ve dönmeye de niyeti yok.

güya yeni hakan şükür olacak mış peeh.
hakanın yaşam stilini benimsese ve futbola odaklansa şimdiye bjk de 11 de çıkardı.

yalan haber bu yaa arkadas eskişehirde yarn maca gdcek klüp acıklama yapmıs yalan haber diye

Yalan Haberrrrrrrr.İnanmayın Eskişehir Başkanı açıklama yaptı böyle bir haber gerçek deyil diye.Sadece Kırmızı ışıkta Geçmiş ehliyet ruhsat sormuşlar.Ustunde yokmus Sonra faksla kafakola bildirmişler 15 dk arabanın içinde beklemiş.Sonra salmışlar Bizim medyamız kadar kaypak bi medya görmedim Pireyi deve yapıyorlar.Ben batuhanın yerinde olsam direk mahkemeye veririm

yerel gazetelere bakiyorum boyle bir haber yok

Geri