admiral
New member
- Reaction score
- 0
Yeşil sahaların yaramaz çocuğunun Siyah-Beyazlı renklere dönüşü 'yine sorun çıkartır mı?' tartışmalarını beraberinde getirdi. Önlemini şimdiden alan teknik direktör Samet Aybaba ise Batuhan için 10 kurallık bir liste hazırladı.
Batuhan Karadeniz’in Beşiktaş’a dönüşü de en az Siyah-Beyazlı renklerden ayrılışı kadar yankı uyandırdı. Yeşil sahaların yaramaz çocuğunun daha önceden yaptığı disiplinsiz davranışlarını tekrarlanmasını istemeyen teknik ekip ise bir dizi önlem paketini hayata geçirdi. Samet Aybaba’nın, Batuhan’a özel olarak hazırladığı 10 maddeden oluşan bir kural listesini, kendisine verdiği ve öğrencisinden bunlara harfiyen uymasını istediği ifade edildi. Aybaba’nın listesindeki en dikkat çekici kurallardan biri, hız tutkusu herkesçe bilinen Batuhan’ın bu alışkanlığını dizginlemek için koyulmuş olanı. Bunun dışında, medya ile ilişkilerini düzenlemesinden, saha içi ve dışındaki davranışlarına kadar bir çok konuda kural koyulmuş.
‘Beşiktaş forması ağırdır’
Öte yandan BJK TV’nin sorularını yanıtlayan futbolcu, Beşiktaş ile 9 yaşında tanıştığını belirtirken, “Bugünkü halime Beşiktaş sayesinde geldim. Tekrar bu camiaya hizmet etmek için daha çok çalıştım. Kısmet bu seneyeymiş. İnönü Stadı’nda oynamak için sabırsızlanıyorum. Burada olmak heyecan verici. Bana güvenerek transfer eden başkanıma, yönetim kurulu üyelerimize ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ın forması ağırdır. İnşallah formayı hak eden alır ve Beşiktaş’ı başarıya taşır. ifadelerini kullandı.
‘Taraftarı çok özledim’
Siyah-Beyazlı taraftarlardan da övgüyle bahseden genç forvet, “Beşiktaş taraftarını çok özledim. Ben de bir Beşiktaş taraftarıyım. Rakip olarak bile o stada çıktığınızda sesleri dinlemeden yapamıyorsunuz. Beşiktaş’ın bütün maçlarını izliyordum özellikle taraftarlarımızı görmek için” diye konuştu.
İşte o 10 özel kural:
1- Hızlı ve kurallara aykırı araba kullanma. Gerekirse GPS (araç takip sistemi) ile takip ederiz.
2- Saha içinde ve dışında kimse ile tartışma.
3- İdmana en erken gelecek, tesislerden en geç çıkacaksın.
4- Alttan gelen gençlere ağabeylik yap.
5- Eski takım ve hocaların hakkında konuşma.
6- Ailen dışındaki insanlarla dışarıda gözükme.
7- Medyadaki eleştirilere aynı şekilde karşılık verme.
8- Takım kaptanı gibi sorumluluk al.
9- Taraftar ile kesinlkle olumsuz yönde diyalog kurma.
10- Kilonu koruman adına, beslenmene dikkat et.