Batu Gol Gol Gol

admiral

New member
Reaction score
0

Beşiktaş'ta Almeida şoku... Galatasaray derbisi öncesi Portekizli golcünün sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı kesinleşti. Samet Aybaba da, Batuhan'a 'hazır ol' emrini verdi. Yıldız oyuncu, “Uzun süredir bugünü bekliyordum” dedi.

İnönü Stadı’nda oynanacak sezonun ilk derbisi öncesi Beşiktaş’ta şok gelişme... Siyah-Beyazlılar’ın golcü oyuncusu Hugo Almeida’nın Galatasaray karşılaşmasında oynayamayacağı kesinleşti. Sol arka adalesindeki sakatlığı nedeniyle iki hafta sahalardan uzak kalacak olan Portekizli oyuncunun yokluğunda gözler Batuhan Karadeniz’e çevrildi. Eskişehirspor’dan bir yıllığına kiralanan Batuhan’a teknik heyetten, ‘hazır ol’ emri geldi. Teknik direktör Samet Aybaba, genç futbolcusuna çok güvendiğini belirtirken, “Artık yeni bir kimliğe büründü, olgunlaştı. Kredisinin kalmadığını da biliyor. Bu yüzden kendisine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirecektir. Galatasaray karşılaşması onun için çok büyük bir fırsat. Taraftarlarımızın önünde elinden geleni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

‘Son ana kadar savaşacağım’
“Uzun süredir bugünü bekliyordum” diyen Batuhan ise, “Beşiktaş taraftarlarının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Hocamın şans vermesi halinde de terimin son damlasına kadar sahada mücadelemi vereceğim. Tabii ki Galatasaray zor bir rakip ama yenilmeyecek takım yok. Biz taraftarımızın da desteğiyle İnönü Stadı’nda zafere ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de, kalitemiz de var. Daha önce söylediğim gibi artık yuvamdayım. Hem kendi kariyerim, hem de Beşiktaş’ın başarısı için savaşacağım. Bu kez bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

2 yıl sonra İnönü’de...

İki sezon aradan sonra tekrar altyapısından yetiştiği Beşiktaş’a dönen Batuhan Karadeniz, Galatasaray derbisinde takımının gol silahı olacak. Genç futbolcu uzun bir aradan sonra Beşiktaş taraftarlarının karşısına çıkacak.​

Geri