Battlefield 3 Çizgiler Hatası

cgokhans

New member
Reaction score
0
Beyler zlogames in kırdığı bf3 multiplayer oynuyordum. Ancak bende şöyle bir sıkıntı var. singlı olsun multiplayer ı olsun windows 8.1 i normal kapatmış açmışsam oyunu açtığımda hani tv kanallarında sinyal az olur üstten aşağıya doğru bir çizgi iner sonra tekrar üste çıkıp inmeye devam eder ya o şekilde oyunda sürekli çizikler geliyor. Yeniden başlat deyip açarsam oyun normal sağlam bir şekilde açılıyor. Her defasında bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalmak canımı sıktığı için format attım maalesef yine düzelmedi. E komşulardaki windows 8.1 olan bilgisayarlarda sıkıntı yok. Ekran kartı 840m. En son güncel driverı kurulu. Sizce sorun ne olabilir?

Edit:Ekran görüntüsü atayım dedim ama aldığım ekran görüntülerinde o çizgiler görünmüyor. Windows u da tamamen update yaptım ekran kartı son sürümde ekran kartına oyunu tanıttım yüksek grafik işlemcisini seçtim yani. Normal kapatıp açılınca hala çizgiler geliyor yeniden başlat deyince düzeliyor :'(

İntel ve Nvidia yada Amd modellerini yazarmısın

İntel ve Nvidia yada Amd modellerini yazarmısın

çift ekran kartlılardan. düşük olanı intelin kinde aygıt yöneticinde intel HD graphics family yazıyor. Normal oyunlar için olanı Nvidia GeForce 840m.
İntel ile oyunu aç dediğimde sıkıntı yok ama Nvidia ile açtığında çizikler geliyor. Bilgisayar normal kapanıp normal açtığında veriyor bunu. yani hızlı açılırsa sıkıntı var. Yeniden başlat ile açarsam ya da başlangıçta kendini çalıştıran programlarla 1 buçuk dk ları bulan açılış süreleri ile yavaş açılım gerçekleşrirse sağlam sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor. donanım hatası desem niye sağlam çalıştırabilsin ki yeniden başlatınca?

Edit:Sorun çözüldü. Nvidianın son sürümü olan 340.52 sürücüsü soruna yol açıyormuş. Bir önceki sürümü olan 340.43 betayı kurun keyfinize devam edin bu problemi yaşayıpta bu sayfaya denk gelen arkadaşlar ;)

Edit:Sonuç yine hüsran sabah yine oyunu açtım çizikli şekilde açtı :'(

Maalesef düzelmemiş :'( dün ne olduysa arıza yapmamıştı bu gün yine yine yine offf ya :'( garantiye yollamam lazım galiba. :'(

Edit:SqooK^ moderatörümden Allah razı olsun halletti. Problem intel ekran kartının güncel olmamasından kaynaklı imiş. 840m ye o kadar çok yoğunlaştım ki onu hiç akıl etmedim başka forumlarda da akıl eden olmadı. hhportal'a ve SqooK^ moderatörüme tekrar tekrar teşekkür ederim.

Geri