cgokhans
New member
- Reaction score
- 0
Beyler zlogames in kırdığı bf3 multiplayer oynuyordum. Ancak bende şöyle bir sıkıntı var. singlı olsun multiplayer ı olsun windows 8.1 i normal kapatmış açmışsam oyunu açtığımda hani tv kanallarında sinyal az olur üstten aşağıya doğru bir çizgi iner sonra tekrar üste çıkıp inmeye devam eder ya o şekilde oyunda sürekli çizikler geliyor. Yeniden başlat deyip açarsam oyun normal sağlam bir şekilde açılıyor. Her defasında bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalmak canımı sıktığı için format attım maalesef yine düzelmedi. E komşulardaki windows 8.1 olan bilgisayarlarda sıkıntı yok. Ekran kartı 840m. En son güncel driverı kurulu. Sizce sorun ne olabilir?
Edit:Ekran görüntüsü atayım dedim ama aldığım ekran görüntülerinde o çizgiler görünmüyor. Windows u da tamamen update yaptım ekran kartı son sürümde ekran kartına oyunu tanıttım yüksek grafik işlemcisini seçtim yani. Normal kapatıp açılınca hala çizgiler geliyor yeniden başlat deyince düzeliyor :'(
Edit:Ekran görüntüsü atayım dedim ama aldığım ekran görüntülerinde o çizgiler görünmüyor. Windows u da tamamen update yaptım ekran kartı son sürümde ekran kartına oyunu tanıttım yüksek grafik işlemcisini seçtim yani. Normal kapatıp açılınca hala çizgiler geliyor yeniden başlat deyince düzeliyor :'(