Batman'da AKP'ye 3 bin katılım..

sideways

New member
Reaction score
0
Adnan Şenses ile bir fire veren Ak Parti, Batman'da moral buldu. CHP eski İl Başkanı ve bir eski belediye başkanı 3 bin kişilik akraba ve dostlarıyla AK Parti'ye katıldı.

Bir ay önce CHP İl Başkanlığı'ndan istifa eden Orhan Ekmen ve Gercüş CHP eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen, 3 bin kişilik akraba ve dostlarıyla AK Parti'ye katıldı.
Gercüş'ün ağalarından olan Ekmen ailesinin AK Partiye katılımı, renkli görüntülere sahne oldu.

4xo54ow.jpg

Binlerce kişiyle AK Parti'ye yürüyerek katılım sağlayan Ekmen ailesini AK Parti milletvekilleri Ahmet İnal, M. Nezir Nasıroğlu, Ali Suçin ve AK Parti milletvekili adayı M. Emin Ekmen karşıladı. Ekmen ailesi ve dostları Gercüş ağası Bedrettin Ekmen'in Kültür Mahallesi'ndeki evinin önünde toplandı. Bir ay önce CHP İl Başkanlığı'ndan istifa eden Orhan Ekmen, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sosyal demokrat bir aile olarak hep sosyal demokrat bir partide görev aldıklarını belirterek, "Bugün CHP'de bu çizgi değişti" dedi.

HALKIN ESAS PARTİSİNE KATILIYORUM

CHP'nin faşist bir çizgiye kaydığını belirten CHP eski İl Başkanı Orhan Ekmen, "Bizim gibi sosyal demokrat ailelerin artık bu partide yerinin olmadığını anladık ve o yüzden CHP il başkanlığından istifa ettim. Bugün gurur duyarak sosyal demokrat bir çizgi yakaladığına inandığımız, söylemleriyle, icraatlarıyla halkın yanında olan bir parti olan AK Parti'ye katılıyorum. Halkın esas partisine katılıyorum" dedi.

Gercüş ağası ve eski Gercüş belediye Başkanı Bedrettin Ekmen ise, AK Parti'ye katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan, Yönetim kurulu üyeleri ve MYK üyelerinin bölgeye bakış açısının demokrat bir açı olduğunu kaydeden Bedrettin Ekmen, "84 yıl bazılarına hizmet ettik. Büyük bir hata etmişiz. Bundan sonra AK Partiye hizmet edeceğiz" dedi.

MİTİNG GİBİ KATILIM

Daha sonra 3 bin kişiyle Kültür Mahallesi'nden Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan AK Parti seçim lokaline doğru yürüyen Gercüş eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen lehine sık sık 'en büyük başkan' sloganları atıldı. AK Parti lokalinde Milletvekili M. Nezir Nasıroğlu, Ali Suçin, Ahmet İnal ve Milletvekili adayı M. Emin Ekmen tarafından karşılanan Bedrettin Ekmen, partililere seslendi.

Gercüş ağası Bedrettin Ekmen, şöyle dedi:
"Bugün bizim açımızdan tarihi bir gündür. Böyle bir genel başkan mahiyetinde siyaset yapmak benim ve dostlarıma büyük mutluluk veriyor. Sayın başbakanın bir kulağı Türkiye'de, diğer kulağı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindedir. İnsan haklarında, demokraside duyarlı, kıtlıkta, yoklukta, sıkıntıda hep aramızda. 84 yıl başkalarına hizmet ettik. Bundan sonra 84 yıl AK Parti'ye hizmet edeceğiz."

54kpd80.jpg

Gercüş ağası ve eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen'in 3 bin kişilik akraba ve dostlarıyla AK Parti'ye katılımını büyük bir sevinçle karşılayan AK Parti Milletvekilleri Ali Suçin, M. Nezir Nasıroğlu ve Ahmet İnal, katılımın kendilerine büyük bir moral ve doping verdiğini açıkladı.
Gercüş eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen ve CHP Eski İl Başkanı Orhan Ekmen'e parti rozetini, 22 Temmuz tarihinde AK Parti'den milletvekili adayı olan yeğenleri M. Emin Ekmen taktı.

haber7

Açtığınız konular hep gerçeği yansıtıyor, başkaları gibi başka partilere gerçek dışı suçlamalarla çamur atmıyorsunuz, işte bizim onlarla aramızdaki fark bu. Akp varsın barajı geçemesin ama hiç değilse yalan yanlış çamur atmıyor. İşte büyüklük, büyük partilik budur.
Eline sağlık kardeşim.

Evet Ama biraz geç haber almışsınız .
:D

Yaklaşık 2 hafta önceki haber . Demekki tayyip daha iyi karşılamış aşiret liderinin isteklerini ve tüm aşiret akp'ye oy vermeye karar vermiş .

Bazı yörelerdeki farklar .

YÜrÜyelİm ArkadaŞlar Ak Partİye İyİler Mutlaka Kazanir

Arkadaşlar,
Er ya da geç bu millet bu insanları anlayacak ve Türkiye nin kaçınılmaz sonu = Adalet ve Kalkınma Partisi olacak.
halkımızın bir çoğu farkında değil ama adamlar her konuda bilinçlenmemizi sağlayarak ufkumuz açtılar. artık siyasi sistemler bile yön değiştirmeye başladılar.ben şuna eminim ki Sayın Bahçeli ve Sayın Baykal sabaha kadar takdik geliştirmek için beyin fırtınası yapıyorlardır. belki de hiç bu kadar beyinlerini çalıştırmamışlardır. :biggrin
Batman lı arkadaşları tebrik ediyorum. yerinde ve doğru bir karar.
inşallah bu defa %36 ile değil %40 ve üzeri ile gelir.
Durmak Yok Yola Devam.
paylaşım için teşekkürler.

Türkiye aşığı başbakanım heryerde gidebiliyo
Acaba hangi Lider 1 dönem hükümetin başında kaldıktan sonra bu kadar haLkla iç içe oldu acaba başbakanımın gitmediği yer kaLdımı? ama diğerlerinin yüzü yOk yüzüü

sideways' Alıntı:

K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:
Açtığınız konular hep gerçeği yansıtıyor

:saskin :saskin :durdurun :clap :) :durdurun

Konunun kaynağı HaberTurk olsaydı yalannn yalannnn diye atlar sonrada verilen rakamın 2 katını söylerdiniz tıpkı akpnin : Toki tanıtımı sonrası polisin meydanda 50.000 kişi vardı açıklamasına rağmen 100.000 kişi vardı demesi gibi birşey bu..:)

Daha düne kadar akp nin değerlerine inançlarına saldıran bir partiden hangi sebeple transfer olur bu adam ? ? ? daha düne kadar bunlar cumhuriyeti yıkmak istiyorlar.....tehlikenin farkındamısınız diyenler...bugün ne olduda saldırdıkları partiye katılırlar ? ? ? demek ki akp ile chp arasında hiç bir fark yok....ikiside aynı zihniyetden...ikiside imf ci ikiside amerikancı....türkiyeyi boş siyasi kavgalarıyla 50 yıl geriye götürdüler....ekonomi perişan...işsizlik had safhada...dış ilişkiler yüz karası....vatan toprakları satılıyor....fabrikalar bir bir yabancılara satılıyor....yazık bu oyuna kananlara...uyanın gaflet uykusundan artık...

ne kadar büyük olduğunu seçimden sonra akpsiz bir iktidarda AKP li milletvekilleri hakkında açılan yolsuzluk ve dolandırılıcık davalarının sayısını belirleyerek anlarsınız yolsuzluk,dolandırıcılık,kadrolaşmada en büyük AKP dir tabiki

Hackerpowe kardeşim uyananlardan olduğun için mutlu olmalısın :)))) aslında akp ile chp nin farkı var bak anlatayım

akp = Dinimizi ve Kur anımızı kullanarak bu milletten oy sömürür
chp = Atatüürkümüzü sömürerek bu milletten oy sömürür

Yani biraz farkları var yahu o kadar değil :)))))))))
Her ikisinede YAZIKLAR OLSUN

AKP'gümbür gümbür geliyor tüm engellemere rağmen! Durmak yok yola devam!

Geri