Batman sokaklarına PKK kampı isimleri

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Batman'da sokaklara PKK’nın kamplarının da yeraldığı yeni isimler verildi.
Batman’ın BDP’li belediyesi, tartışma yaratacak yeni karar aldı. Belediye Meclisi, kentte bazı cadde ve sokaklara terör örgütü PKK’nın Kuzey Irak’ta barındığı Zap ve Avaşin kamplarının adlarının da bulunduğu yeni isimlerin verilmesi için karar alıp, onaylanması için valiliğe gönderdi.

Batman Belediye Meclisi aldığı bir kararla, daha önce numaralı olarak bilinen sokak isimlerini değiştirdi. Belediye Meclisi aldığı kararı, valilik onayına sundu. Vali Ahmet Turhan, kararı onaylarsa, cadde ve sokak isimleri değişecek.

Değiştirilen cadde ve sokak isimlerinin arasında dikkat çeken birçok isim var. Terör örgütü PKK’nın Kuzey Irak’ta bulunan kamplarından biri olan Zap ve Avaşin, geçirdiği kalp krizi sonucu ölen kapatılan DEP eski Milletvekili Orhan Doğan, Med İmparatorluğunun ‘Med’ olan adı, sürgünde yaşamını yitiren Kürt yazar Mahmut Baksi, 1990’lı yıllarda PKK ile güvenlik güçleri arasında çatışmaların sıkça yaşandığı Şırnak’taki Gabar Dağı, Batman’ın Hasankeyf İlçesi yakınlarındaki Mava Dağı, Tunceli’nin Munzur Vadisi’nin Kürtçe adı olan ‘Adar’, Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde bulunan kalenin adı Zembilfroş; Şırnak ve çevresi için kullanılan Botan adının verilmesi kararlaştırıldı.

Geçen yıl da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bitişiğinde yapılan parka ‘Zap’ ve ‘Avaşin’ adını vermek isteyen Belediye’nin talebine Batman Valiliği onay vermişti. Parka daha sonra geçen yıl Yunanistan'da ölen Ermeni besteci Aram Tigran adı verildi.

Kaynak

AKP bitti artik gelecegi karanlik hesaplasmalarin odagindaki isimler belli AKP kendi icinde de hesap verecek milletede k.......n AKP diyecegim demiyorum slogan icerdigi icin

Arkadaş AKP geleceği çok karanlık halkımızın çoğu anlasın artık bunu adamlar doğuyu resmen bırakıyorlar ayrıca yaptıklarının hepsi göstermelik

akp kına yaksın..............

ankaranın ötesine gidemeyenler doğu ve güneydoğu hakkında ancak çamur atarlar
sen batıya bak arkadaş senin neyine doğuda siyaset yapmak milliyetçi misin halkçımısın değilsin senin
delikanlılıgın ancak k.kılıçdar kadar olur

arkadaş gideceksin göreceksin sonra diyeceksinki burada şu sorunlar var ey halkım ben çözmeye talibim diyeceksin varmııı muhalefetten delikanlı yooookkkk (istisnalar hariç )

sonra buraların belediyelerini bdp alınca diyeceksin akp bitmişş hesap verecek...

Ankara sokaklarında Tekel kampları

Ankaranın sokaklarında suikast iddaları

İdda edilen iddalara her türlü atış serbest
Diyarbakır Van Batman ne yaparsan yap
göze batman...

sen batıya bak arkadaş senin neyine doğuda siyaset yapmak milliyetçi misin halkçımısın değilsin senin

arkadaş gideceksin göreceksin sonra diyeceksinki burada şu sorunlar var ey halkım ben çözmeye talibim diyeceksin varmııı muhalefetten delikanlı yooookkkk (istisnalar hariç )

sonra buraların belediyelerini bdp alınca diyeceksin akp bitmişş hesap verecek...

Hep Yan Çizme... Yakışmıyor Size... :thumbdown::thumbdown:

Ankara'dan Öteye Oy Alabileceğiniz Mi Düşünüyorsunuz 2011'de ???

Yok PKK açılımı Yok Bilmem Ne açılımı...

Sayenizde Bütün Oylar BDP'ye Gidecek... :thumbdown::thumbdown:

Ankaranın dogusu yada batısı Atalarımız bu topraklar ıcın kan döktüyse en ufak mahallesi bile bizim yok öle ayrım fılan....

psikolojık olaran hazırlanma bitti simdi siyasi anlamda faliyetteler insanlar artık yabancılık cekmicek.. o yasaklı kelimelere yakında 21 pkk 21 plakalı bı araba gorursenızde sasırmayın ; )

8 yıldır iktidar ampül hangi sorunu çözdü genç haa bu arada mhp nin ve chp nin pkk oylarına talip olacak kadar kansız olduğunu sanmıyorum bu arada hadi siz haburda pkk lı kandaşlarınızı karşılayın

Hep Yan Çizme... Yakışmıyor Size... :thumbdown::thumbdown:

Ankara'dan Öteye Oy Alabileceğiniz Mi Düşünüyorsunuz 2011'de ???

Yok PKK açılımı Yok Bilmem Ne açılımı...

Sayenizde Bütün Oylar BDP'ye Gidecek... :thumbdown::thumbdown:

8 yıldır iktidar ampül hangi sorunu çözdü genç haa bu arada mhp nin ve chp nin pkk oylarına talip olacak kadar kansız olduğunu sanmıyorum bu arada hadi siz haburda pkk lı kandaşlarınızı karşılayın

cevaplarınızda bile süpheye düşen muhalif zihniyetsiniz
2011 oylar bdp ye gidecek diyorsun demekki sen doğuda siyaseti yapmayacaksın gitmeyeceksin
ordakileri pkk lı zannediyorsun.... ben diyorum sizin neyinize doğuda siyaset yapmak siz anca sehit gelir onun arkadsından siyaset yaparsınız darbe vesvelesi cıkar darbecileri çetecileri savunursunuz sizin derdiniz yokkk sizin tuzunuz kuru
ama akp Türkiye içinse biz feda olalım diyecek kadar mert
ama ite çakala bırakmayacak kadarda cesur

boşuna demiyor yandaşlar statükocular rahatsız terörün bitmesinden Türkiyenin ayağa kalkmasın

cevaplarınızda bile süpheye düşen muhalif zihniyetsiniz
2011 oylar bdp ye gidecek diyorsun demekki sen doğuda siyaseti yapmayacaksın gitmeyeceksin
ordakileri pkk lı zannediyorsun.... ben diyorum sizin neyinize doğuda siyaset yapmak siz anca sehit gelir onun arkadsından siyaset yaparsınız darbe vesvelesi cıkar darbecileri çetecileri savunursunuz sizin derdiniz yokkk sizin tuzunuz kuru
ama akp Türkiye içinse biz feda olalım diyecek kadar mert
ama ite çakala bırakmayacak kadarda cesur

boşuna demiyor yandaşlar statükocular rahatsız terörün bitmesinden Türkiyenin ayağa kalkmasın

:) :)

Bütün Doğuya PKK'lı Demişim...

Arkadaş Daha Dün'e Kadar Hiç Bir Şekilde Konuşmam Etmem Diyen Tayyip Değil Miydi.. DTP'yle (BDP) ????

İlk Kürt Açılımında Kimin Yanına Koştu...

PKk'lılar Geldiğinde Bu Ülkede Çok Güzel Şeyler Oluyor Diyen Tayyip Değil Miydi..

Evet Biz Doğudan Öteye Gidemiyoruz... Neden'i Çok Açık... Koalisyon Dönemlerinden Beri... Hep Dehap-Hadep-Dtp bilmem Ne Diye Ortaya Çıkan Ne Üdü Belirsiz Partiye Meclis'e Giriş İzni Verdirtti YSK Kimin Sayesinde Sağ Ve Kendini Müslüman Savunucusu Partiler Sayesinde...

İşte Görüyoruz... OY Oranlar'ını Doğuda... Erzurum Daha Düne Kadar MHP'nin KAlesiydi... Parayla satın Alıp AKP'li... Şanlıurfa'da.. İlk 4'ünde İçinde AKP-BDP-Haydar Baş'ın Oyları...

İşte Parayla Satın Aldığınız O Adamlar Artık Kanmıyor size... Sayenizde Ve sizin İzin Verdirrttiğiniz YSK Sayesinde BDP'ye Yöneliyorlar...

Evet Biz Doğudan Öteye Gidemiyoruz... Neden'i Çok Açık... Koalisyon Dönemlerinden Beri... Hep Dehap-Hadep-Dtp bilmem Ne Diye Ortaya Çıkan Ne Üdü Belirsiz Partiye Meclis'e Giriş İzni Verdirtti
YSK Kimin Sayesinde Sağ Ve Kendini Müslüman Savunucusu Partiler Sayesinde...

ve sende doğuya gidemedin ölemiii..........!

doğu üzerinden siyaset ve çamur atmayı biliyosun yazık yazık
Türkiye sizin gibiler yüzünden kaç sene kaybetti hala karaçalan muhalefet hala olumsuzluk....

geri kalan yazılarına cevap vermeyi kendime hakerat görüyorum o seviyeye düşemem kusura bakma

a.q. partisi ülkenin anasını ağlattı hala bunlara oy verecek kansız vatansız varsa yıkılsın bumemleket derim başka da bişey demem...

Devleti sen mi kurdun ki yıkılsın diyorsun aciz herif ağzından çıkanlara dikkat et...

Bu miskinler her dönemde bu tip şeyleri ordaki terörist sempatizanı ailelere hoş görünmek için yapıyorlar ama her seferinde Türkiye Cumhuriyeti Valisi olması gerektiği gibi geri yolluyo ...
Askeriye Diyarbakır B.şehir belediye başkanından rahatsız olduğunu AKP başkanı Erdoğana iletiyor , Erdoğan biz alırsak dikkat ve tepki çeker siz alın arkanızdayız diyor askeriye geri adım atıyor neden?
Amaç sineği çorbanın içinden çıkarıp almak değil amaç sineği gösterip mide bulandırmak...

Geri