Batarya Mındar mı Oldu ??

TaLLerMaN

New member
Reaction score
0
Hocam Geçen Yeni Batarya Aldım BL4C Şarja Taktım 8 Saat Dolmadan Şarjdan Çıkartmışlar Daha Sonra Şarj Ettim Ama Günlük Şarj Etmek Zorunda Kalıyorum Normale Döner mi Yoksa Yeni Alayımmı ??

Bence yENİSİNİ AL Başka çare yok bence bende nokia aldım 3600 slide 8 saat dolmadan çıkardım bende sorun olmadı ama

bataryayı tamamen bitir. Telefonu hiç açamayacak duruma gelene dek. Sonra Telefon kapalı iken telefonu şarja tak ve uzun bir süre (8 saat olabilir.) sarjda kalsın. Sonra şarjın bittiğinde aynı işlemi tekrar yap. Tamamen bitir ve şarj et. Bataryanın orijinal olup olmadığını bilmiyorum ama eğer orijinal veya kaliteli çakma ise sorunun büyük oranda çözülecektir. Adi çakma ise ilk aldığında istersen 15 saat şarj et 1 gün sonra yalan olur.

arkadaşlar ben yeni 6700 slide aldım ilk aldığımda sizin dediğiniz gibi şarj ettim ama 1 - 1,5 gün arası gidiyor şarjı bende ne yapacağımı şaşırdım acaba orjinal yenisini mi alsam yoksa buna ekstra birşeyler yapsam mı ? ne dersiniz ??

batarya sorunu bende yasadım şarj etmedım bıkere full bıttı taktım dahada şarj etmedi :d bataryamın tekıde bozkdu dıer tel 1 gun gıtmıyodu belkıde 3 5 saat konusunca 5dk saten kut kapanıyor yenı batarya aldım ondada bısey farketmedı oda en fazla 2 gun gıdıyordu suan baska bı tel kullanyom rahatım Allah nazardan korusun :D

arkadasim yeni al derim ben,
bende n78 de bu sorunla karsi karsiya geldim ebayden original olmayan bir batarya almistim ilk günlerde iyiydi ama sonralari sarji cabucak bitmeye basladi.gecen ay izinde ablama hediye verdim teli ve bende gectigimiz haftalarda yeni orijinal batarja yolladim.simdi cok memnun... ilk tam bitirip doldurmayi dene olmassa ugrasma yeni al........

Geri