Basvurum.com ile yurt dışı eğitim başvuruları

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
FedEx Basvurum.com ile Yurt Dışı Eğitim Başvuruları Artık Çok Kolay.

2n0tt80.jpg

Dünyanın en büyük hızlı hava taşımacılığı kuruluşu olan FedEx, Basvurum.com ile yurt dışı eğitim başvurularının ekonomik, güvenilir ve hızlı bir şekilde yapılabilmesini sağlıyor.

Dünyanın 220 ülkesine adresten adrese hava kargo taşımacılığı servisi veren FedEx, Başvurum.com ile gönderilerin kolayca takip edilebilmesini sağlıyor. Son başvuru tarihleri birbirine yakın olan başvuruların aynı anda gönderilmesi durumunda kademeli indirim özelliği sunan sistem ile, gönderim masrafları da azalıyor. Fedex Türkiye,eğitime destek programları kapsamında Basvurum.com ile yurtdışında eğitimine devam edecek öğrencilere çok özel indirimli gönderimli fiyatlar ile hizmet veriyor.

Basvurum.com, gönderinin hazırlanmasından kurye çağrılmasına, paketlerin adresten teslim alınmasından alıcısına ulaştırılmasına kadar tüm aşamalarda, “Mutlu Müşteri” anlayışı ile benzersiz bir servis sunuyor.

Basvurum.com’da, elektronik gönderi formu doldurulduktan sonra adrese hemen bir kurye yönlendiriliyor. Elektronik formlu gönderiler daha sonra, takip numarası girmeyi gerektirmeyen Akıllı Takip Sistemi ile üye girişi yapılarak adım adım izlenebiliyor. FedEx Basvurum.com, elektronik gönderi formu ve Akıllı Takip Sistemi ile öğrencilere hem zaman kazandırıyor, hem de olası bilgi girişi hatalarını önlüyor. Basvurum.com’da normal formlu gönderiler ise, takip numarasının sadece bir kere sisteme tanımlanmasından sonra kolayca takip edilebiliyor.

Basvurum.com, öğrencilere istekleri doğrultusunda cep telefonlarına veya e-posta adreslerine ücretsiz olarak gerçek zamanlı teslimat bilgisi de gönderiyor. Paketim.com üyeleri ayrıca, gönderi yaptıkça biriktirdikleri puanlar ile ücretsiz gönderi hakkı elde ediyor.

FedEx Basvurum.com sayesinde, ABD ile Kanada’nın tümüne ve Avrupa’nın birçok noktasına ertesi gün teslimat sağlanıyor.

Geri