basit gibi ama.....

hackermanp

New member
Reaction score
0
arkadaşlar basit gelebilir size ama soryn şu:
bilgisayarımı açıyorum sonra HDD den C,D,E,F neyse birini tıkladığımda yeni pencerede açılıyor..
klasör seçenkelerinden ayarladım gene olmadı .ordan aynı sayfa içinde açıl diyorum ama nerdeee.......
neden olaki acep?

merhaba ark.

Klasör Seçenekleri > Genel > Klasörlere Gözat > Her bir klasörü aynı pencerede aç > Uygula > Tamam

yukarıdaki sırayı izle

sorunu büyük ihtimalle çözülür

merhaba ark.

Klasör Seçenekleri > Genel > Klasörlere Gözat > Her bir klasörü aynı pencerede aç > Uygula > Tamam

yukarıdaki sırayı izle

sorunu büyük ihtimalle çözülür

yok arkadaşım onu denedim olmuyor ama D nin içine felan girdikten sonra sorun yok sadece C D E F den girekken yeni pencerede açıyor

aynı sorun bende de vardı bir süre sonra (şimdi) c'ye d'ye tıkladığımda birlikte aç ekranı geliyor. formattan başka çözümü yok mu yaaa nasıl bir virüstür truva atıdır anlamadım

bizim arkadaşın başınada gelmiş böyle bir durum format atmadan halletim demişti.Bende tam olarak bilmiyorum ama arkadaşlar kaybedeceğiniz veri az ise formatlayın çok ise biraz daha araştırın derim çünkü çözümü var. Ama nasıl yapıldığını ben bilmiyorum o ayrı mesele :)

Menü çubuğu ---> Araçlar ---> Klasör seçenekleri

* Görünüm sekmesi
* Gizli Dosyaları Göster vee
* Korunan İşletim sistemi dosyları Gizle(önerilen) (tik'ini kaldırın , Uyarı gelecek 'Evet,Yes' e tıklayın.)
* Tamam ' a tıklatıp çıkın.

- Harddiskinize (C, D, E, ...) sağ tıklayıp "Araştır" seçeneğiniyle girin. Rootta bulunan autorun.inf yi silin
- tekarar kapatıp açtığınızda düzelecektir.

ama bu geçici çözüm.. en temizi iyi bir virüs programı.

Geri