basit bir web site

mk portal olabilir default teması gayet hoş ve sade.

hayır bu mk portal değil joomla sistemi ile yapılmış bir web site sadece yapılmış olan joomla kurulumu ile gelen temayı güzelce editlemişler bunu sede yapabilirsin zor değil artı olarak resim galerisini de Pony Gallery dediğimiz resim galeri bileşeni ile yapmışlar yani özet olarak çok basit joomla kur biraz uğraş yaparsın...

hayır bu mk portal değil joomla sistemi ile yapılmış bir web site sadece yapılmış olan joomla kurulumu ile gelen temayı güzelce editlemişler bunu sede yapabilirsin zor değil artı olarak resim galerisini de Pony Gallery dediğimiz resim galeri bileşeni ile yapmışlar yani özet olarak çok basit joomla kur biraz uğraş yaparsın...
,

ktılıorumm

bende katılıorum biraz çaba ver olur inan inş. yaparsın

arkadaşlar ürünleri ne ile yapmışlar

resim eklemişler içerik ekliceksin panelden o kadar

Bunlarla ugrasacagınıza flash la ugrasın daha estetik site yaparsınız ,flash templates dolu forum.zaten verdigin sitedede banner da flash var :D

flash güzel ama herşeye cevap veremiyor o yüzden joomla iyi

Valla MAJESTE joomla yı kurdum ayarlarını filan yaptım ama hiç onda site calısmadım,ama arkadasın verdigi linkten baktım.Profosyonel bi site olursa cok ugrasmak gerekir tabi flahs ta

flash gerek yok zaten joomla modulleri var resimleri flasj gösterio ? ne gerek var flash a

Geri