Basit Bir D-Dos Attack Programı Lütfen Bakınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Anti-Rus anlatıyorum kullanılışını. Hackten fln anlamam ama bunu kullanabiliyorum ve siteleri bu program sayesinde durdurabiliriz. Tek yapmamız gerekn birlik olmak kısaca ve kolayca kullanımını anlatıyorum...

Hedef Bölümüne saldırı yapılacak siteyi yazıyoruz.
Robot bölümüne siteye bağlanmaya çalışacak clone sayısını belirliyoruz. ( 256k bağlantılarda önerdiğim rakam max. 550 dir)
Zaman aşımını 6 olarak ayarlayın.
Taleb Tibi : Firefox
Tarayıcı : Lynx/2.8.5dev.7 libwww-FM/2.14 SSL-MM/1.4.1 OpenSSL/0.9.7
Bağlantı: Keep-alive
Nesneler: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/vnd.ms-excel, application/msword, application/x-shockwave-flash, */*
İstek Sayfası: Default
Dil: tr
Referans: Boş bırakabilirsiniz..

Bunları yaptıktan sonra başlata basın ve sadece bırakın o devam etsin yanda size bilgi verilecek...

Download Direkt Link ( HedefiFarklıKaydet ile indirin..)

akşam kurucam ve denemeye başlıcam.Haklısın tek yapmamız gereken birlik olmak

Evet kullanımı bu kdr kolay olan bu programda belli saatlerde kişi sayısını çok iyi rakamlara çıkartabilrsek. Nesraa ve arkadaşlarının yaptığı gibi baariz şeyler ortaya çıkar..

ben kullanıyorum çok güsel bi program herkese tavsiye ederim işe yarıyo
:D

ben gavursavarla yaptım dünkü saldırıyı Antirus ta var ama daha profesyonel bir araç bulmaya çalışacağım.Bulursam payşlaşırız arkadaşlar.Sorunlunun dediği gibi birlik olalım...

antirus çokta professional bir prg değil ve ben kullandığım süre boyunca hiçbir b..k yaptığını görmedim gönderildi gönderildi z.uğraan 0 başak bi şey yok.Ben kullanmıyorum açıkçası o prg.Size tavisyem Nmap for windows or Nmap for linux programlarını bulup kullanmanızdır.kısa bir süre sonra ben onun geniş kullanımını buraya atacam.

sOrUnLu' Alıntı:
Anti-Rus anlatıyorum kullanılışını. Hackten fln anlamam ama bunu kullanabiliyorum ve siteleri bu program sayesinde durdurabiliriz. Tek yapmamız gerekn birlik olmak kısaca ve kolayca kullanımını anlatıyorum...

Hedef Bölümüne saldırı yapılacak siteyi yazıyoruz.
Robot bölümüne siteye bağlanmaya çalışacak clone sayısını belirliyoruz. ( 256k bağlantılarda önerdiğim rakam max. 550 dir)
Zaman aşımını 6 olarak ayarlayın.
Taleb Tibi : Firefox
Tarayıcı : Lynx/2.8.5dev.7 libwww-FM/2.14 SSL-MM/1.4.1 OpenSSL/0.9.7
Bağlantı: Keep-alive
Nesneler: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/vnd.ms-excel, application/msword, application/x-shockwave-flash, */*
İstek Sayfası: Default
Dil: tr
Referans: Boş bırakabilirsiniz..
Bunları yaptıktan sonra başlata basın ve sadece bırakın o devam etsin yanda size bilgi verilecek...

Download Anti-Rus... şifre: www.hackhell.com

bence işimizi sağlama alalım;)

referans ve istek sayafası bölümünü boş bırakmayalım..aşağıdaki gibi kullanım kılavuzunda referans ve istek bölümlerinin ne işe yaradığı anlatılmış..ayrıca her talebin teyidini al seçeneğinide işaretlemeyi unutmayalım..

Referans bölümünde, Hedef sistem, Dışarıdan talep kabulünü engelliyor ise kullanılabilir. Örneğin hedef sistem "www.hedef.com" olur ise, "www.hedef.com/icerik/index.php" dosyasına erişmek için "www.hedef.com/index.htm" dosyasının üzerinden link alınması gerekiyordur. Bu bölüme "www.hedef.com/index.htm" yazar isek, referans muhafazalarının önüne geçebiliriz.

İstek sayfası bölümü, hedef Web sayfasının Varsayılan anasayfası haricindeki sayfalarada yoğun talep gönderebilir. ÖRn. "www.mazafaka.ru/forum/index.phP" adresine istek göndermek için bu bölüme "forum/index.php" yazabiliriz.

Ana form üzerinde Birde "Her Talebin Teyidini Al" seçeneği görünecektir. Kimi sunucular, talepleri beklemeye alarak sistemlerini belli oranda güvenli hale getirmeye çalışır. Burayı seçecek olur isek bu güvenlik tamponunu aşmış oluruz. Ayrıca bu bölüm, hedef sistemin istemciye vereceği yanıt süresini gösterir, ki buda birebir girişimin etkisi ile doğru orantılıdır. Hem test, hemde tampon güvenlik önlemlerinin aşılabilmesi amacı ile kullanılabilir. Yalnız şu varki ; bu seçenek, işlemin etkisini düşürecektir.

Darkness ek bilgi için teşekkürler. Ama şu teyid meselesi benim bildiğim denediğim çok ağırlaştırıyor. Bağlantının çok iyi olması lazım..

ewet dediğin gibi bağlantısı düşük olanlarda biraz kasıyor...bağlantısı düşük olanlar bu seçeneği geçebilir..ama diğer iki özellik mutlaka kullanılmalı..mesela istek sayfasını belirlediğimizde anasayfayla birlikde diğer forum sayfalarınada saldırmış oluyoruz,aksi taktirde sadece anasyfaya saldırı yapılmış oluyor..

çok güzel paylaşım kardeşim eline sağlık;)

aslında en iyiyi manuel cmd ile yapmak aha burda;
ping -t -l 65500 ip işte bukadar:D

Bu programa katılım çok! Zamanındaki OP fiyaskosundan sonra bunda başarılı oluruz umarım... :) Bende kurulu zati! Herkesin desteğini bekliyoruz!

ArkadaŞlar Merak EttiĞim Bu Dos. Atak Abartilirsa Ne Olur Mesela Bİ Forum DÜŞÜn Ayni Anda Dos Atack Yapiyorlar Bİr Sİteye Server Yada Sİtenİn İnme İhİtİmalİ Varmi ?

bildiğim kadarıyla ddos site hackleme aracı değil servis aksatma yöntemi..yani sen bir cok pc den saldırı yaptığın sürece server gelen isteklere cevap veremiyor ve saldırı durduğunda server eski haline dönüyor..

Ya benim firewel yada linkte hata var emeğin için teş.

link kırık galiba acılmıo

YASAK !

Dışarıdan Link Kabulü Durdurulmuştur.
Yazılımları Yüklemek için "Yazılımlarımız" Menüsünden İlgili Kategoriye giriniz.

Anasayfaya Gitmek için
TIKLAYIN Ya kardeşim linke girmek için başka bir siteyemi üye olacağız yani
emeğiniz için teş. ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri