Basın Mensubu: Hadi Lan Gökhan Koy Kafayı

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Bugün(dün) Gökhan Gönül ile Colin Kazım birbirleriyle atışmış. Basın mensupları da idmanı izliyorlar. Aralarındaki tüm konuşmalar aynen kameralara yansıyor. Basın mensuplarından biri Gökhan Gönül'ün sahadan atılmasından sonra kenara yürürken görüntülerini çekiyor. "Hadi lan Gökhan koy kafayı" diyor. Diğeri de "Abi bunları bugün barıştırır siteye koyarlar yanyana resimlerini" diyor. Bir başkası bir kaç dakika sonra "Beyler aslını öğrendim olayın Gökhan Gönül Colin Kazım'a o.ç demiş" diyor. Kahkaha atıyorlar. İşlerini bu kadar ciddiyetsiz yapan adamların haberlerini okuyoruz her gün. Bunlar kim mi? Bunlar gazetelerde isimsiz haberlerin sahipleri. İnanmayan şu linkten izleyebilir.

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=3532

konu aLıntıdır,video siteden siLinmiş ama takımLarımızdaki oLayLarı büyütenLerin hatta çıkaranLarın kim oLduğunu hepiniz anLamışsınızdır..
ne diyeLim.. Türk FutboL'una yazık..

yuh yani...Ne biçim haberciymişler ..

zaten spor haberlerını okumam. bunların yaptıgı haber okunurmu otur macını ızle yeter..

Böyle insanlardan zaten doğru bir haber bekleyemeyiz.
Ne kadar utanmaz,kişiliksiz birilermiş.

destek olacaklarına köstek oluyrolar!
gsliyim ama şu an bence trnin en sağbeki gökhandır onu kaybetmek istemeyiz

Millet kendine sövdürmeyi ne çok seviyo yaa:D

sonra bu ülkeden niye bişey olmuyor diyoruz ;)

niye ab giremiyoruz dıyoıruz sonra al işte realiteli bir haberden esintilerle

Şerefe naiL oLamamıs karaktersiz insanLar. . .

Ah ah
Daha bunların yaşlarının adam olabilmeleri için karakterlerine sahip olmaları gerekiyor...

Böyle adamlar yüzünden Türk futbolu gelişemiyor zaten.Hep yerimizde sayıyoruz.En ufak bir ciddiyet yok.

Önce transfer haberi atıyor şimdi de küfürleri atıyorlar nasıl işse bu . . .

ayni videoyu izlerken birbirlerine diyorlardiki;yarin daum a bi türk bayragi actiralim ve baktimki ertesi gün daum un boy boy pozlari...inanamiyorum bu haberciler(haberlerden bi haberler dogruluk tarafindan)in bu kadarmi etkisi büyük?yaptirimlari var?ben almanya da yasiyorum ve birakin gazetecilerin bu sekilde konusmalarini,futbolcuyla röportaj yapabilmek icin günlerce önce randevu almalari ve izin almalari gerekiyor,agzindan yazilmis gibi yalan röportaj yayinlamak büyük suc ve mesleki hayatini bitirebilir büyük oranda..bakiyorumda bizim gazetelerimiz(spor)de dogru haber bulmak mümkün degil..elbette asparagas haber olacaktir gazete tiraji icin ama külliyen yani tamamida olunca ayip oluyor okura karsi..2 aydir paulsen i getiremediler gazeteciler acaba paulsen in bundan haberi vami:):)...iyi forumlar

ayni videoyu izlerken birbirlerine diyorlardiki;yarin daum a bi türk bayragi actiralim ve baktimki ertesi gün daum un boy boy pozlari...inanamiyorum bu haberciler(haberlerden bi haberler dogruluk tarafindan)in bu kadarmi etkisi büyük?yaptirimlari var?ben almanya da yasiyorum ve birakin gazetecilerin bu sekilde konusmalarini,futbolcuyla röportaj yapabilmek icin günlerce önce randevu almalari ve izin almalari gerekiyor,agzindan yazilmis gibi yalan röportaj yayinlamak büyük suc ve mesleki hayatini bitirebilir büyük oranda..bakiyorumda bizim gazetelerimiz(spor)de dogru haber bulmak mümkün degil..elbette asparagas haber olacaktir gazete tiraji icin ama külliyen yani tamamida olunca ayip oluyor okura karsi..2 aydir paulsen i getiremediler gazeteciler acaba paulsen in bundan haberi vami:):)...iyi forumlar

yorumun için teşekkürLer evet Avrupa'da medya futboLa destek oLuyor,bizdeyse köstek..
konudaki Link sadece doğruLuğunu nispeten kanıtLamak için konuLdu,videoyu ben izLedm ancak siLmişLer hemen..

Geri