BasıMdan GecEn GerCek Bir OlaY ( Yer = KucukYalı Askeri lojmanı )

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Birgun yine ailemle beraber teyzemleri ziyarete gitmiştik.Teyzemin kocası yani babamın bacanagı (bende kucuklukten beri bacanak diyorum :) )
kıdemli bascavus .Ve yanılmıyorsam Temmuz ayıydı neyse teyzemin kızı onun erkek arkadası ( fırlamanın onde gideni) ve 2 arkadas daha lojmanda yemek yiyoruz ...Ortalama bir 60-70 kişi war içerde .

1 gun onceden hazırladıgımız 2 yumurtalı bol domatesli melemenide yanımıza almayı ihmal etmedik tabii . Bizim cocuklardan biri

-"Midem bulanıyooo , asker abi bana mide bulantısı için ilaç getirir misin " dedi neyse asker dediini yaptı 5-10 dk sonra ilacı getirdi .

10 dk sonra

-"Midem bulanıyoo , cok kotuyum , kusucam galiba" derken bizim siyah posetin içine koydugumuz melemenin içine kusarmıs gibi yaptı (ama ben gercekten kustu sandım :D )

Butun millet ( subaylarda dahil buna ) dondu bize bakıordu . Tam o sırada arkadas poşeti tam çope atarken ben;

-" Lan dur nimet o atılır mı hiç " diye yerimden fırladım ve poşeti alıdıgm gibi kafama diktim .

Ve ondan sonra yemekhanenin halini siz dusunun ... Sadece birseyi hatırlıyorum bol yıldızlı yaslı baslı bir amcam :) ( sanırım kurmay binbasıydı ) fayansın ustundeki bir kusmuga basıp dusmustu :D

Bizde ufak ufak kayalım burdan derken bir asker ;

-" Durun nereye gidiorsunuz " dedi . Bizde eywah poku yedik derken asker ;

-" Tuttum bu numarayı super birseydi diye bizi tebrik etmez mi :D ikinci bir defa koptuk :D

Olayı bizzat kendim yasadım.. Banada yazlıktaki bir arkadasım anlatmıstı bu numarayı onlarda kaskarlı Mahmut lisesinin yemekhanesinde yapmıslar bunu :D
Sizede tavsiye ederim :)

cok matrak olmus yaa.ortalık kusmuk muhabbeti olmus

pu ha ha süper bi numara yapmışsınız yafff..:D:D

evrenbesiktas' Alıntı:
kıdemli assubay yok ki lem kıdemli başçavuş ya da çavuştur :)
onun dışında eğer kıl olsalardı o kusmuğu tekrar çıkarana ve
çıkanı yedirene kadar salmazlardı sizi :p
olm askere gitmedikki bilmioz ;) milli guwenlik dersinden de kaçınca ble oluyor işte .

Tam Kolunun orda alt alta 3 tane duz cizgi sanırım bascavus ;)
Neyse duzelttim

ben aynı olayı başka biyerde de okumuştum :):):):):):) ama öss efsaneleri adı altında

blade alem adamsın yaw.....oğlum yazma artık :D senin yazılarını okurken karın kaslarım gelişio burada zuahhahaha

ta buralara geldin insan bizede uğrardı mekanımız güzel değilmi blade

olum sen bunu bana anlattıpın olay burda deildi neden yalan atıyosun hemde bu olayın bladele alakası yok bu bize geçen sene anlatmıştı:D

bLaDe™' Alıntı:
sie lem size anlattıgım bizim bir arkaasın bunu kaskarlı mahmut lisesinde yaptıgıydı ... ordan esinlendik işte ;)

bırak kaşgarlıyı olm sen harbiden kaşarsın:D

Geri