basımızdan geçen komik olaylar

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
ewet arkadaslar canı isteyen basından gecen komik,ilginç durumları yazsın :)

mesela dün akşam bi arkadasımı hastaneye ziyarete gittim.ziyaret saati bitti aşağıya inerken kapıdaki görevli durdurdu :

-arkadasım nereye ziyaret saati bitti çıkmak yasak
-abi farkındaysan ben aşağı iniyorum zaten
görewli hiç istifini bozmadan;
-olsun ben genede söylemiş olayım
..................................................................
geçen yıl otobanda orta seritten 90 la giden bmw yi solladım.daha sonra o beni tekrar geçti.gişede parayı ödedim çıkar çıkmaz polis durdurdu.bmw de orada duruyo.
polis
-beyefendi hakkınızda şikayet war.bayanı yolda sıkıştırmışsınız.
ne dediysem polis inanmadı yazdı cezayı
( 92 doğanla 330 bmw yi otobanda nasıl sıkıştırmışım hala hayret ediyorum )
......................................................................

bikaç ay önce bi pazar gene arabayla ışıklarda bekiliorum.yeşil yandı yürüdük diğer taraftan başka bi araba kırmızıda geçti bende korna çalarak el kol hareketi yaptım napıosun gibisinden.yanımdaki arkads dedi ki

-olum napıosun sen o emniyet müdürüydü
-yapma yaw

aradan 2 dakika ya geçti ya geçmedi 3 ekip tarafından çewrildik.cezamız arkada oturan arkadasın emniyet kemeri takmaması

.......................................................................

arabayla hiç tanımadıgım birini universiteye goturuyorum, yanimdada yeni tanistigim ama cokkkk deger verdigim bi bayan var anlarsiniz yani, dediler su cocugu gotur universiteye bi ogrensin kayit olaylarini, yolda karsidan gelen kamyon cok yanasid bende saga yanasdim dahda yanasdi bende dahada saga yanasdim, orda bi cukur yokdu ama sonra oldu :) bi baktim benim sag on teker bi cukurda, araba onden cekisli cikmiyo, rezil oldummmmm :((((( 1 saat ugrastim orda cikcam diye, kiz gulmekten yerlere yatiyo cocuk guluyo, offffffff yaaaa

Aktuğ, geçmiş olsun. Burası Türkiye olur böyle vakalar.

adamlar bir de kafa bulmuslar ya arkadaki arkadasınızda emniyet kemeri yok gibisinden harika ya

Geri