BasıcLife doqum qunu qutlu olsn

pLayßoy

Altın Üye
Reaction score
0
BasıcLife doqum qunn kutlu olsn sen lanet edıosun ama doqum qunun qeçmiş olsun

saol vala tek ailem doslarım sissiniz ı love you hackhell

Doğum günün kutlu olsun Basiclife..Kötü günler elbet geçer..Sabretmelisin...

Bazen Dİyorum Pc Nİn Basina Otursam Bİ ÖmÜr Burda Kalsam SÜreklİ Hackhell De Kalsam Çok Saolun Hepİnİzİ Çok Sevİyorum

Nice seneLere.. oLmasını istemediğimiz şeyLeri her insan ßi kere hayatında yaşamıştır..Inşallah Sende ßu kötü günLeri atLatıp sevdikLerinle mutLu oLursun..Gelsin hayat ßildiği gißi.. ßi kes daha nice SeneLere diyorum..hayat diLediğin gißi oLsun daima..

ßuda ßenden Sana doğum günü hediyem :melek

Ford_Mustang_KITT_01.jpg

Bu başlık altından da doğum günün kutlu olsun diyelim sevdiklerinle birlikte nice yıllara.

Yaşamın Kaynağı Sevgi ise sevgi bir tutku tutku bir amaç, amaç birşeyleri biriyle paylaşmak ise, paylaşmak dostluk ise, dostluk hatırlamak ise, hep aklımdasın =)
yeni yaşında sağlıklı, mutlu, başarılı bir yaşam diliyorum...nice yıllara basiclife :goz:

DoĞumgÜnÜn Kutlu Olsun KardeŞİm

Nice SeneLere BasıcLife MutLu yıLLar DiLerim umarım yeni senen sana uğur sağlıq mutLuLuk getirir..

Dogum Günün KutLu oLSun Basic :goz:

Nice Senelere..

doğum günün kutlu olsun. sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevdiklerinle birlikte nice yıllara.

her kötü günün bir sonu vardır elbet. Allah her şeyin en iyisini bilir bunu unutma. hayatını da buna göre yaşa. bir gün her şey düzelecektir inşallah.

Saol Abla Zaten Artik Takmiorum Bİ GeÇenlerde Hastaneye Kaldirdilar Sanirim Amelİyat Olcam Hakkimizda Hayirlisi

Bugün birinin doğum gününü kutlayayım dedim sen çıktın. Nice mutlu senelere diycem ama sen pes etmişsin gibi, yanlış mı anlıyorum yukarıdaki okuduklarımdan. Doğum günü hediyen de Volkan Konak' tan gelsin. Klibini de muhakkak bul ve izle...

dertliyim kederliyim
her nedense ağlarım
gülmedim bu dünyada
hem söyler hem ağlarım

üzülme sevdiceğim
ben hep böyle ağlarım
yazma ile tükenmez
ha bu benim dertlerim

gökteki yıldızları
sayalım elli elli
bu dünyadan fayda yok
öteki de şüpheli