Barzani: Türkiye ile düşman değiliz

Gєηco

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Barzani: Türkiye ile düşman değiliz

İtalya'da temaslarını sürdüren Irak Kürdistan Demokrat Partisi lideri ve ‘Kürdistan Bölge Başkanı’ Mesut Barzani, PKK’nın Türkiye’nin iç sorunu olduğunu, Türkiye’ye karşı her hangi düşmanca niyetleri olmadığını söyledi.

3901.jpg

Kürt televizyonların haberine göre, İtalya’da hükümet ortağı merkez sol partisi ‘Margherita’nın kongresine katılmak üzere Roma’da resmi temaslarda bulunan Mesut Barzani, soruları yanıtlarken “Komşularımıza saygılıyız, içişlerine karışmak istemiyoruz, ancak onlarda bizim içişlerimize karışmamalıdır” diye konuştu.

Barzani, Türkiye ile yaşanan gerginliğe değinirken, “Sorun, Türkiye’nin PKK ile olan çatışmayı bir iç sorun olarak kabul etmemesidir” iddiasında bulundu. Türkiye’ye karşı her hangi düşmanca niyetleri olmadığını söyleyen Kürt lider, ekonomik ilişkilerinin bunun kanıtı olduğunu anlatırken, “Bölgemizde 4 milyar Euro tutarında iş yapan 400’e yakın Türk şirketi bulunmaktadır” dedi.

Hürriyet

Piyonu yine konuşturmuşLar..Acaba diyoRum şimdiKi amacı ne bu aptaLın

Tam Süzme Bir Dengesiz...

açıklamanınn altına tabii yersen sözlerini koymamışlar heralde...:durdurun

bunlarında sonu gelecek inşallah....

Barzani kim ki Türkiye nin içişlerine karışabilsin ???
Kuzey Irak'ta terörist beslemeye devam ederlerse "içişlerini" başlarına yıkarız onu bilsin!

Şu Kuzey Irak taki Kürtler in bu kdar cesur demeçler vermelerine şaşmamak lazım...(EEE arkalarındaki Amerika ya güveniyorlar:angry)!!!yıllarca amerika tarafından kollanmıştır Irak taki kürtler ve şunu bilmeliyizki komşu olduğumuz ülke Amerikanın haince istilasından beri IRAK DEĞİLDİRR!!(Yani biz aslında Amerika tarafından şımartılan geri kalmış bir azzınlıkla komuşyuz)...

Genemi KonuStu Bu LAvuggg

Yersen Li Konsumus Bızde Yedık Zaten Hemn...

Asker Gidip Bunu ÖPPmeden bu Rahat Durmaz.. :)

Denyoya bak hele :D PKK ya yardım ettiğinizi dünya alem biliyor.

Ya biri çıksın desin şuna "seni bi mikeriz ne olduğunu anlamazsın !"

iç sorunmu ulan yardım eden ve genç beyinleri dolduranın önde gideni sen ve senin gibiler yıllardır kardeşi kardeşe vurduruyosunuz helal olsun size..

aklı sıra alttan alttan tehdıtlerde bulunmus g.vat!!neymıs burda calısan 400 tane Türk sırketı varmıs!!!sankı bana bı b.k yıcekte!!
dunya uzerınde bu adam kadar bos ve gereksız konusan adam yok bu gerızekalı yuzunden oksıjen azalıyo ya ona yanarım!!

ameirkanın seyiyle gerdeğe girmeye devam ediyor beyefendi

Hain herif konuşmaya devam ediyor.
sonun başlangıcında bu adam

İndirmek lazım şunu iti ... dötü korktu harelde yumuşatıcı açıklama yapıyor..

Geri