Barzani Haklı

metalic

New member
Reaction score
0
Dünyayı bilmeyen, dünyanın maskarası olur. Kötülüğ
Barzani konuştu.

"Harekát falan bahane... Bunların niyeti başka" dedi.

*

Bakıyoruz...

*

Birlik beraberliğe en ihtiyacımız olduğu gün... Cumhurbaşkanı, birlik beraberliğimizi kökünden dinamitleyen türbanı imzalıyorsa...

*

"Ano Yemen’dir

Gül’ü çemendir

Giden gelmiyor

Acep nedendir?"

ağıtlarının yakıldığı gün... "Gül" çok sırasıymış gibi, hiç istifini bozmadan, "Yemen" cumhurbaşkanını ağırlıyor, onuruna yemek veriyorsa...

*

Harekáta, çorapları yırtık, ayakları çıplak şehit evladı Güneş’in isminin verildiği gün... Kaç parayı bastırırsan askerlikten yırtabileceğinin, euro bazındaki fiyatları Resmi Gazete’de yayınlanıyorsa...

*

Elleri kınalı ana kuzuları, sırtlarında 40 kilo çanta, eksi 26 derecede, karda-dağda yatıp, kahpe pusulara düşerken... Ceylan derisi koltuklarda oturan milletvekillerimiz, gece yarısı sızma harekátıyla, kendi emekli maaşlarına yüzde 70 zamcık yapmaya kalkışıyorsa...

*

Irak’a girdiğimiz dakikalarda, Irak’taki "koalisyon güçleri" bize giriyorsa... İhaleyi 5-10 gün ertelemek ayıpmış gibi, tam da o gün, isminin önünde "milli kuruluş" yazan Tekel’in tapusu "British American"a veriliyorsa... Üstelik bu iş, "yerli" sermaye ile "yabancı" sermaye farkını ayırt edemeyip, "senin patronun da talipti" diyen dangalakların alkışları eşliğinde yapılıyorsa...

*

Şehitlerimizin, eşi hamile, babası icralık, kardeşi işsiz, kendisi borçlu "gariban" çocukları olduğu bir kez daha açıkça görülürken... AKP’li belediyeci arkadaşın, bir tane resmi eşi, bir tane imam nikáhlı eşi, bir tane de sekreter sevgilisi olduğu; 4 çocuğu varken, sekreter sevgilisinden 2 çocuk daha yaptığı; imam nikáhlı eşine de "memur maaşı"yla 2 lüks ev, 2 kooperatif hissesinin yanı sıra 1 milyon lira verdiği; ayrıca 17 tane kamyonu, 7 tane TIR’ı olduğu ortaya çıkıyorsa...

*

Ve Barzani, "harekát falan bahane, bunların niyeti başka" diyorsa...

*

Adam haklı kardeşim!

*

Tek tesellimiz var.

Tabut üstüne tabut gelirken...

"Başkomutan" orduyu bırakıp, taaaa Tanzanya’ya gidiyordu az daha!

Erteledi.

Ama bilmiyorum, harekát yüzünden mi erteledi, yoksa vize alınamadığı için mi... Çünkü malum, Başkomutan’ın illa gitmek istediği Tanzanya’da elçiliğimiz bile yok!

yılmaz özdil
hürriyet

birlik beraberliğimizi kökünden dinamitleyen türbanı imzalıyorsa :saskin
neden kökünden dinamitliyo anlamıyorum

sen anlamazsın ama ben izah ediyim yinede...üniversitedeyim ve artık herkes eşit değil ve kimse kimseyle konuşmuyor...sebep : biri türbanlı diğeri değil...anlamıyorsunuz bizi parçalamaya çalışıyorlar hemde bez parçası kimliğiyle....

başlık da son derece doğru...yılmaz ozdıl her zamanki gibi yine harika....

Akla karalar bir birine karşı,Yılmaz Özdil Yine döktürmüş Metalik çok teşekkürler emegin için ve teşekkür Jose mari anlayamayana örnekli güzel anlatımın için.Ulusal degerlere önem verenler işbaşında emperyalist uşakları paracılar da tabi iş başında oldugunu çok güzel anlatmış Yılmaz sana bir kez daha teşekkürler.Yılmaz Özdil üzerimize oynanan oyunları ve sırtımızdaki parazitleri çok güzel görüyor ama gördüklerini gözümüze çok güzel sokmaya çalışıyor ama halayüzde önemli bir kısmımızın derdi başka ki bir türlü göremiyor.

%80 yazıya katılıyorum.

sen anlamazsın ama ben izah ediyim yinede...üniversitedeyim ve artık herkes eşit değil ve kimse kimseyle konuşmuyor...sebep : biri türbanlı diğeri değil...anlamıyorsunuz bizi parçalamaya çalışıyorlar hemde bez parçası kimliğiyle....

biri türbanlı diğeri değil sebep bu ha.. dostum ünilerde çok çok uzun zamandır sağcı solcu veya başka fikirci gruplaşması vardı bunlar varken nerdeydin...bunlar dün vardı bugun var yarında olcak.. türban bölücülük unsuruymuş gibi konuşmyın lütfen.... ben çok goruyrum biri kapalı diğeri açık samimi dostlar... nie bu insanlar anlaşıyoda diğerleri anlaşamıyo.. tabiki zıt fikiler olcaktır ama bunları aşmanın yolu saygı duymaktır.. yoksa hala devam eden sağcı solcu gruplaşmlar gibi gruplaşma olur...ve isnalar eşit değil diyorsunda türban takma hakkını verincemi eşitlik bozuldu.. gerçkten maantıksız konuşmussun..

Neden anlamam hem nedemek herkes eşit değil sen türban olmasın diyosun eşitlik bozulur bende diyim sende türban tak eşitlik olsun
bez parçası kimliği lafında çok komik gülmekten karnım ağrıdı

herkes anLıyor da anLamayanLar sizLersiniz
artık herkes eşit değiL mi?
asıL şimdi eşitLendi insanLar

Sizin bez parçası dediğiniz için yıLLarca kan akıttık vatan toprağına
Bugün başörtüsüne bez parçası diyorsun ya yarın bayrağa da diyeceksiniz

konuya geLince
oLan hiç bir oLay barzani gibi köpekLeri hakLı çıkartmaz..

أĸяα;2661210' Alıntı:
herkes anLıyor da anLamayanLar sizLersiniz
artık herkes eşit değiL mi?
asıL şimdi eşitLendi insanLar

Sizin bez parçası dediğiniz için yıLLarca kan akıttık vatan toprağına
Bugün başörtüsüne bez parçası diyorsun ya yarın bayrağa da diyeceksiniz

konuya geLince
oLan hiç bir oLay barzani gibi köpekLeri hakLı çıkartmaz..

hs71u9.jpg

anlamazlar ki!!

Başörtüsü düşmanlığına iti bile haklı çıkartabilecek insanlar bunlar

Bu ülkeyi daha şimdiden bölünen (türban için) bu üniversiteli gençlere mi emanet ediyoruz.
Bu okumuşlar ki böyle yaparsa biz cahiller ne yapsak yeridir.
Çok görmemek lazım.
Sağ duyu göstermesi gereken okumuş öğrenmiş nesilin haline bakın.
Hoş görü gösterin kucak açın selamlaşın sevin sayın. Hepimiz kardeşiz. Hepimiz Türküz.
Rahatlık mı batıyor?

maalesef türban konusu şimdiden insanları ikiye böldü daha doğrusu sorunları dahada derinleştirdi... İnsanların fikir çatışmalarına girmesinden hiçbir zaman korkmam ama ortalığı o kadar çok gerdilerki fiili bir çatışma olmasından korkuyorum... Üniversiteler barut fıçısı gibi. bir kıvılcıma bakıyor ortalık.... Bir yerde bir olay çıksa heryere dağılacak diye korkuyorum... Umarım böyle birşey olmaz...

biri türbanlı diğeri değil sebep bu ha.. dostum ünilerde çok çok uzun zamandır sağcı solcu veya başka fikirci gruplaşması vardı bunlar varken nerdeydin...bunlar dün vardı bugun var yarında olcak.. türban bölücülük unsuruymuş gibi konuşmyın lütfen.... ben çok goruyrum biri kapalı diğeri açık samimi dostlar... nie bu insanlar anlaşıyoda diğerleri anlaşamıyo.. tabiki zıt fikiler olcaktır ama bunları aşmanın yolu saygı duymaktır.. yoksa hala devam eden sağcı solcu gruplaşmlar gibi gruplaşma olur...ve isnalar eşit değil diyorsunda türban takma hakkını verincemi eşitlik bozuldu.. gerçkten maantıksız konuşmussun..

arkadaşım ben diyorum bizi parçalıyorlar sen hala sağ sol kavgasından bahsediyorsun...benim ünide sağ sol kavgası olmasıyla ve bunla alakalı birşey yazdıgımı gordun mu kı alıntı yapıosun...acık kapalı dost olabilir anlaşabilir ne güzel..o tamamen türban zımbırtısı cıkmadan önceydi yani zaten bunlar arkadastı...bundan sonra bu tam tersıne donusmekle kalmayacak ve biz bundan zarar gorecegız...anlatmak istedigimi anla artık bi zahmet...

Neden anlamam hem nedemek herkes eşit değil sen türban olmasın diyosun eşitlik bozulur bende diyim sende türban tak eşitlik olsun
bez parçası kimliği lafında çok komik gülmekten karnım ağrıdı

türban takmak bizim gibi türk gençlerine yakışmaz...türban takılmaz kafaya geçirilir bana göre...madem cok karnın agrıdı tuvalete git...bunu da mı bilmiyon!!!!

senin ki onyargıdan başka birşey değil ve diyorsunki sağcı solcu düşünceyle buun ne alkası var dostum ünilerde zaten aryım soz konusu yani gruplaşma var bunu goremiyormusun... ve dün arkadaşş olanlar bugun hala arkadaş merak etme kotuye gitmedi... ha bu olayı tabiki kotuye kullanmk isteyen olcak her olayda olduğu gibi onlara dur demek de bizlerin gorevii.. ve nedemk ya türbn takmak türk gencine yakılmaşş...bence çok sabit fikilere sahipsin...

arkadaşım ben diyorum bizi parçalıyorlar sen hala sağ sol kavgasından bahsediyorsun...benim ünide sağ sol kavgası olmasıyla ve bunla alakalı birşey yazdıgımı gordun mu kı alıntı yapıosun...acık kapalı dost olabilir anlaşabilir ne güzel..o tamamen türban zımbırtısı cıkmadan önceydi yani zaten bunlar arkadastı...bundan sonra bu tam tersıne donusmekle kalmayacak ve biz bundan zarar gorecegız...anlatmak istedigimi anla artık bi zahmet...

türban takmak bizim gibi türk gençlerine yakışmaz...türban takılmaz kafaya geçirilir bana göre...madem cok karnın agrıdı tuvalete git...bunu da mı bilmiyon!!!!

Sen Türk olduğundan eminmisin iyice bi düşün bence

arkadaşlar ben az önce dersten geldim üniversitedeyim... başta ben kesinlikle karşı değildim türbana... hatta olsun diyordum ve nihayetinde imzalandı ama öyle bir konuma getirildikiii şimdi üniversitedeki öğrenciler ikiye ayrılmış durumda bazı arkadaşlarımın dediği gibi üniversiteler birer barut fıçısı sonumuz hiçte iyie gitmiyor... belki bazı konularda haklı olabilirler ama zamanlama hatası var diye düşünüyorum ve hatta öyle bi zamanda olduki bu olay bizi parçalama noktasına getirdi başka bi deyişle kaosun eşiğindeyiz... saygılarımlaa....

Ya bırakın bu biri türbanlı diğeri değil konuşmamazlık,küslükmüş falan.
Bende bir öğrenceyim Allah nasip ederse Üniversiteye gireceğim..
Ama Allah aşkına vazgeçin şu Başörtüsü'nü oradan oraya çekiştirmeye..

Yahu bu harekatın başörtüsü ile alakası nedir??
Başörtüsü'nü mü çaldı adamlar?
Yoksa biz mi onlarınkini çaldık. Birbirine uyumsuz iki maddeyi yan yana getiriyorsunuz ondan sonra yorum yaptım diye geçinin oh ne ala be..

Paralı askerlik mevzusuda girmiş işin içine;
Normaldir. Çünkü askere ihtiyaç var. Kendine güvenen varsa ücret karşılığında girer TSK'ya paşalar gibi yapar askerliğini. Tek farkı olur -ek ücret..

Ne çok büyütüyorsunuz herşeyi anlamıyorum..

--

Ayrıca bir başörtüsü taktı diye arkadaşlık bozulacaksa ohoo yandık biz. Yanımdaki adam çıkıp her ders arası bilmem ne fenerliler diye küfür ediyor? Ana-avrat girişiyor ama yinede arkadaşım...?? O kadar küfür etmesine rağmen arkadaşım..

Bu iş bu noktaya geliyorsa kişinin kendi sorumluluğundandır başka hiç birşeyden değil.

arkadaşlar ben az önce dersten geldim üniversitedeyim... başta ben kesinlikle karşı değildim türbana... hatta olsun diyordum ve nihayetinde imzalandı ama öyle bir konuma getirildikiii şimdi üniversitedeki öğrenciler ikiye ayrılmış durumda bazı arkadaşlarımın dediği gibi üniversiteler birer barut fıçısı sonumuz hiçte iyie gitmiyor... belki bazı konularda haklı olabilirler ama zamanlama hatası var diye düşünüyorum ve hatta öyle bi zamanda olduki bu olay bizi parçalama noktasına getirdi başka bi deyişle kaosun eşiğindeyiz... saygılarımlaa....

ya arkadaşlar ben gerçktn merak ediyorum bundan once olan gruplaşmlarda niye boyle demdiniz.. yav tüm ünilerde sağcı solcu vb gruplaşmlar zaten vardı.. hatta birbirleriyle konuşmuyolardı bile.. nie bunlar olurken kimse birşey demiyordu.. laflarım yazıyı yazan arkadaş için değil genel olarak diyorumm inanın artık art niyetli olduğnuzu düşünüyorum...

algoritmaA --------alienslord----------ĸяα---------Bozkurt28-------------exctacy-----------PRotype arkadaşlar gereken cevabı vermiş

hs71u9.jpg

Buda konuya cuk diye oturmuş daha ne diyim ki

ya türbanda türban diyip adamın asabını bozmayın siiz ben türbana karsı gelen kişinin müslümanlıgından şüphe ederım harbi yazıklar olsun sizin gibi kalpsizlere

Geri