Baros 2 Ay Sahalardan Uzak Kalacak

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
baros86.jpg

Fenerbahçe derbisinin 2. dakikasında Emre Belözoğlu'nun darbesiyle yerde kalan Milan Baros'tan kötü haber geldi.

Galatasaraya ikinci şok! Fenerbahçe derbisinin 2. dakikasında Emre Belözoğlu'nun darbesiyle yerde kalan Milan Baros'tan kötü haber geldi. Hastaneye kaldırılan ve çekilen MR'ı sonucunda Baros'un sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği ve 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

KaynaK

Şok ! Milan Baros 3 Ay Yok !

Ayağına darbe alan Milan Baros'un sağ ayak tarak kemiğinin kırıldığı, hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından ayağının alçıya alındığı ve sahalardan en az 3 ay uzak kalacağı açıklandı. Ayrıntılar geliyor.

Yazık oldu. Geçmiş olsun.

Lig TV de 2 ay diyordu bir ay da zam mı yaptılar

Yazık oldu. Geçmiş olsun

Baroş'un ayak tarak kemiğinin kırılmasının Emre'nin müdahalesiyle olduğunu sanmıyorum.
Ki zaten emre ayak tarak kemiğine değil baldırına darbe yaptı.
Yanlış hatırlamıyorsam TV'de de bu yönde açıklamalarda bulunulmuştu.

Futbolcunun sakatlanmasından daha normal bir durum yok.
Burda Emre'ye sövmenin mantığını anlayamadım.Nihayetinde Emre'de maça ayak kırmaya çıkmıyor.
Yada ayak kırma üzerinden bir ücret almıyor.Klasik Türk fanatikliği yapmayalım bu durumda.
Sakatlanabilir.Gayet normal bir durum

Baroş'un ayak tarak kemiğinin kırılmasının Emre'nin müdahalesiyle olduğunu sanmıyorum.
Ki zaten emre ayak tarak kemiğine değil baldırına darbe yaptı.
Yanlış hatırlamıyorsam TV'de de bu yönde açıklamalarda bulunulmuştu.

Futbolcunun sakatlanmasından daha normal bir durum yok.
Burda Emre'ye sövmenin mantığını anlayamadım.Nihayetinde Emre'de maça ayak kırmaya çıkmıyor.
Yada ayak kırma üzerinden bir ücret almıyor.Klasik Türk fanatikliği yapmayalım bu durumda.
Sakatlanabilir.Gayet normal bir durum

yok korkunç romantik, ayağına geLiyor emrenin pozisyonunda hatta sanırım tam topa kayarken emre destek aLdığı dizi baros'un ayağını zeminLe sıkıştırıyor..ama pozisyonda kasıt yok tamamen şansızLık.
gs'nin hucumcuLarı oLdukça fazLa.eksikLiğini hissedeceğini sanmam

yok korkunç romantik, ayağına geLiyor emrenin pozisyonunda hatta sanırım tam topa kayarken emre destek aLdığı dizi baros'un ayağını zeminLe sıkıştırıyor..ama pozisyonda kasıt yok tamamen şansızLık.
gs'nin hucumcuLarı oLdukça fazLa.eksikLiğini hissedeceğini sanmam

Galatasaray gibi tartışmasız Türkiye ligi'nin en kaliteli ofansif oyuncularına sahip bir takım
Bir forvet oyuncusundan 2 ay mahrum kaldı diye ahlayıp vahlayacaksa durum vahim demektir.
Şu anda Baroş'un yedeği olarak gözüken Nonda bile Süper ligde her takımda ilk 11 de oynayabilecek kapasiede bir adam
Fenerbahçe aslında aglaması gereken.Güiza sakatlıktan kurtulamamış Semih sakat diyorlar
Kazım'la kanat oyuncusuyla çıktık maça. =)

Eğer Emre Bilerek yapmadıysa. .. Hain Adam Bilerek SAkatladı Ya Böyle Bişe olamazzz ... !

Geri