Baros: “Taraftara çok teşekkür ediyorum”

Silverday

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
B_4572_barso_b.jpg

Levadia Talin maçında takımın üçüncü golünü atan Milan Baros, skorun çok güzel olduğunu söyleyerek,
“Estonya'da daha rahat bir maç oynayacağız” dedi.

Bundan sonra Kayserispor maçına odaklanmalı gerektiğini belirten Çek futbolcu, “Avrupa Ligi'nde gruplara girdik
diyemeyiz ama çok yakınız" diye konuştu.

Takımın fazla gol atması ile ilgili soru üzerine Baros, "Henüz zor maçlar gelmedi. Gerçekçi olmak lazım.
Ligde Avrupa Ligi'nde gruplarda çok daha güçlü rakipler gelecek. Ama kendimize güven açısından bu goller çok önemli.
En önemlisi de takım ruhunu elde ediyoruz bu gollerle" dedi.

Kadronun geniş olması değerlendiren ve taraftara övgü yağdıran Baros şöyle konuştu: "Perşembe - pazar maç oynayacağız.
Alternatifli kadronun olması daha iyi. Hayatımda gördüğüm en muhteşem seyircilerden birisi Galatasaray seyircisi.
Liverpool'a transfer olduğumda Liverpool seyircisinden daha fantastik seyirci olamaz demiştim ama Galatasaray seyircisi
en az Liverpool seyircisi kadar muhteşem. Destekleri için onlara çok teşekkür ediyorum"

Aslanım Baros. Sen böyle formanı ıslatmaya devam et bu taraftar daha neler yapar uğruna

Ben Baros'a hiçbir şekilde teşekkür etmiyorum. Formasının hakkını verene kadar da etmeyeceğim. İlk geldiği 4-5 maçtaki gibi oynamadığı sürece etmeyeceğim. Her pozisyonda yere atlamayıp ayakta durmaya gayret edinceye dek etmeyeceğim. Kendisi için değil takım için oynayana kadar etmeyeceğim. Formayı garanti görüp de önüne gelene vurup başka hiçbir mücadele göstermediği sürece de Baros'a teşekkür etmiyorum. Şu anda Nonda çok daha ideal bir forvet olarak gözüküyor.

ARİF gitti BAROS geldi... kalitesinin farkını ortaya koymak için çabalamıyor..Keita'dan biraz ders almalı

Bir daha Galatasaray'ın hayran kaldığım
kadrosu olur mu diye düşünürken yönetim sağolsun rüya gibi
bir takım kaldı.. Zamanla eksiklikler de hallolcaktır eminim..Sabri
Gökhan Zan'ın yerlerine iyi oyuncular olsa..Linderoth dönse...

Geri