BaremDergisi.com scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar iyi script ama boşuna zaman kaybetmneyin bunlarla bence kur joomlayı yada ne bilim nukeyi üzerinde farklı modüller blolar felan çalışın daha iyi olur. bunun onlardan ne farkı var ki? Ben bıraktım bu scriptleri tavsiye ederim

Link öLmüş yenilerseniz linki sevinirim .. tşkler...

ya ben kurdum. ön panel normal çalışıyor ama admin paneline giriş yapamıyorum. rxadmin/index.php dosyasının 13. satırını da değiştirdim ama kullanıcı adını ve şifreyi girince hep aynı index.php sayfası geliyor.hata da vermiyor girmiyor da.bi yardım ediverin ustalar yaa
www.talebekahvesi.com/barem/ reklam değildir yanlış anlamayın.zaten öğrenci sitesi olacak.

ediznural' Alıntı:
ya ben kurdum. ön panel normal çalışıyor ama admin paneline giriş yapamıyorum. rxadmin/index.php dosyasının 13. satırını da değiştirdim ama kullanıcı adını ve şifreyi girince hep aynı index.php sayfası geliyor.hata da vermiyor girmiyor da.bi yardım ediverin ustalar yaa
www.talebekahvesi.com/barem/ reklam değildir yanlış anlamayın.zaten öğrenci sitesi olacak.
plesk üzerinden gerekli değişikliği yapmam mümkün
ama kesinlikle ana şifreyi istiyorum dersen bu konuyu geriye doğru gezersen admin şifresi var bilgine bu arada site üzerinde değişiklikler yapmak üzere editörde veya metin belgesi içinde açıp özellikle geçenaykonya linkini değiştirmeni ve admin paneli üzerinden çıkış linkini değiştirmeni tavsiye ederim.. bu arada talebekahvesi de güzel bir site

Lİn uçmuş şunu yenileyecek bir babayiğit yok mu ?

genel temizilk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri