BaremDergisi.com scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
p3simist' Alıntı:
teşekkür ederim sistemi kurdum ve çok beğendim ama sanırım php bilgi eksikliğinden olsa gerek ve control panelinden gerekli bilgi değişikliklerini de yapmama rağmen rxadmin/index.php den admin şifresini bir türlü çözüp giriş yapamadım eksikliğim neden kaynaklandığı konusunda yardım edebilirmisin

süper... tam aradıgım olmasada ufak modifiyelerle aradıgım sekle gelecek :)

hemen indirip kurayım, umarım calısır, meymtr, admin sifresinede bakarım.

edit;

admin şifresi için;

RxAdmin klasoru altında, index.php yi acın,
13. satırı bununla değiştirin.
PHP:
		$SorguCumle="SELECT * FROM yonetici WHERE KullaniciAdi='$Kullanici' AND Sifre='$Sifre'";
bu işlemi yaptıgınız zaman;
kullanıcı adi : admin
sifre : 43e9a4ab75570f5b

çok süper bir durum lisansını alsakmı acaba tamamen çözdüm ve aktif ettim... ileride bana lisansla ilgili bir sorun çıkarırsa yandık hehe :boks: teşekkür ederim

meymtr' Alıntı:
çok süper bir durum lisansını alsakmı acaba tamamen çözdüm ve aktif ettim... ileride bana lisansla ilgili bir sorun çıkarırsa yandık hehe :boks: teşekkür ederim

arastırmadim ama lisans olayı oldugunu zannetmiyorum. bence "emanet" alınmıs bir script :p

çooooook teşekkür ederim

allah razı olsun inanki çok hoşuma gitti ve çok hoş bir site oluşturdum. halen eksiklerini gidermeye çalışıyorum ama mükemmel bir site olacak sitenin eksiklerini kendi isteğime göre tam bir gazete olarak düzenlediğimde burada paylaşacağıma emin olun php bilgim eksik ama asp bilgim iyi dolayısıyla her ikiside kodlarla çalıştığı için bunun kodları üzerinde günlerdir çalışıyorum.. iyi bir modifiye ve mükemmel bir gazete olacak .. allah razı olsun... birde okey oyunu bulabilsem kendi siteme ait olacak [bağımsız] gibi o zaman gelsin hitler ve inşallah 99 dan beri pc nin başındayım ve bir tek lira kazanamadım.. okey oyunu olursa ve bilhassa chat de yapılabilen , 2002 yılında günlük 32 bin olan ve bu sebeple hostingim tarafından habersizce kapatılan sitemin aynı hitini tekrar yakalarım diye umut ediyorum

online okey vs.. oyunlarının scriptlerını bulmak cok zor... vede cok pahalı...

turk oyuunları oldugu ıcın ozel yazdırılıyorlar...

ama yabacı sıtelerde scriptler var faklı oyunlar ııcın onlarda bızım ısımıze yramıyor :(

bende cok aradım..

KuruLumda Sorun Var :(

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'adminn'@'localhost' (using password: YES) in D:\inetpub\vhosts\vatanchat.com\httpdocs\dergi\mysql_baglanti.inc on line 2
Şu anda veritabanı sunucumuz ile baglantı kuramadık
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.....Teşekkür Ederiz.

ArkadasLar Ben Kurdum MysqL'ide Plesk Den oLu$turdum Fakat Hata Veriyor. bu Konuda Bana Yardimci oLursaniz Sevinirim
+ Bu Php Script in caLismasi icin CpaneL Veya Plesk Tarzi Bir PaneL KuLLaniLmasi ZorunLuLugu Varmi?
Bildigim Uzere Bazi PortaLLar Plesk De BaziLarida CpaneL de Hatasiz caLisiyor. ?

adminn@localhost yazmısın, kasten iki n mi kullanılıyor?
ben sorunsuz kurdum. kurarken bir hata yapmıs olmalısın, mysql kullanıcı adın sifreni kontrol et.

evet bağlantıda hata var.. arkadasın dedıgı yerlerı kontrol et

DeLaLeT' Alıntı:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'adminn'@'localhost' (using password: YES) in D:\inetpub\vhosts\vatanchat.com\httpdocs\dergi\mysql_baglanti.inc on line 2
Şu anda veritabanı sunucumuz ile baglantı kuramadık
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.....Teşekkür Ederiz.

ArkadasLar Ben Kurdum MysqL'ide Plesk Den oLu$turdum Fakat Hata Veriyor. bu Konuda Bana Yardimci oLursaniz Sevinirim
+ Bu Php Script in caLismasi icin CpaneL Veya Plesk Tarzi Bir PaneL KuLLaniLmasi ZorunLuLugu Varmi?
Bildigim Uzere Bazi PortaLLar Plesk De BaziLarida CpaneL de Hatasiz caLisiyor. ?

kurulumda kesinlikle hata vermiyor ama sanırım msql e verdiğiniz isim ile şifreniz doğru olmalı örnek ("localhost","barem","123456"); böyle olduğunda kesinlikle hata vermiyor

Kuran Deneyen Arkada$Lar Bir Link Verirmisiniz? Sorunsuz Hatasiz caLisiyor diyorsunuz. Bir KontroL EdebiLirmiyiz?

mymtr eywaLLah. Cok sagoL. Kurdum Vede Çalışıyor.:lol:

bunu tam oLarak kuramadım bende aynı mysqL hatasını aLdım ama iLk başta bir doyası yok bunun yani mysqL yi aktif edecek bir php dosyası göremedim biri eL atarsa sevinirim.

Dostum Web Panelden Sadece Mysql i Aktif Ediceksin.
Ayarladigin MysqL biLgiLerini siteayar.inc miydi neydi ona kaydediceksin.
ondan sonra o ayarLadigin.inc dosyasini direk sitenin icine birde rxadmin in içine atıcaksın. Sonra bi bakIcaksIn Site onLine ;)

Sayılar kontrol sorgusu çalıştırılamadı gibi bir hata aldım ? yardımcı olabilecek varmı aceba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri