teşekkür ederim sistemi kurdum ve çok beğendim ama sanırım php bilgi eksikliğinden olsa gerek ve control panelinden gerekli bilgi değişikliklerini de yapmama rağmen rxadmin/index.php den admin şifresini bir türlü çözüp giriş yapamadım eksikliğim neden kaynaklandığı konusunda yardım edebilirmisinp3simist' Alıntı:
$SorguCumle="SELECT * FROM yonetici WHERE KullaniciAdi='$Kullanici' AND Sifre='$Sifre'";
meymtr' Alıntı:çok süper bir durum lisansını alsakmı acaba tamamen çözdüm ve aktif ettim... ileride bana lisansla ilgili bir sorun çıkarırsa yandık hehe :boks: teşekkür ederim
DeLaLeT' Alıntı:Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'adminn'@'localhost' (using password: YES) in D:\inetpub\vhosts\vatanchat.com\httpdocs\dergi\mysql_baglanti.inc on line 2
Şu anda veritabanı sunucumuz ile baglantı kuramadık
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.....Teşekkür Ederiz.
ArkadasLar Ben Kurdum MysqL'ide Plesk Den oLu$turdum Fakat Hata Veriyor. bu Konuda Bana Yardimci oLursaniz Sevinirim
+ Bu Php Script in caLismasi icin CpaneL Veya Plesk Tarzi Bir PaneL KuLLaniLmasi ZorunLuLugu Varmi?
Bildigim Uzere Bazi PortaLLar Plesk De BaziLarida CpaneL de Hatasiz caLisiyor. ?
ceren48' Alıntı:Hiç bir hata yok. Harika.