bi adam bara gitmiş oturmus bana bir burbon herkese bi bira kendine de alkollü bişeyler al demiş barmene neyse içkisini içmiş kalkmıs bardan gidiomus barmen arkasından kosmus beyefendi hesabı ödemicekmisiniz demiş adamda bana para mevzusu yapma kardesim demiş barmen olurmu su bu derken dalmıs adama kırmıs agzını yüzünü ertesi gün adam bara gene gelmiş oturmus barmen barmen demiş barmen yavas yvasa gelmiş içinden nah kacarsın dierek eendim buyrun demiş bana bir burbon herkese bir bira kendinede alkollu bişetler al demiş barmen nasılsa artık kacamaz bu dierek vermiş neyse herif içimiş kalkmıs gene gidio barmen kosmus lan genemi ödemicen demiş herfite bana para amevzusu yaopma demiş barmen sopyal herife bi dalmıs kol acak allah ne verdiyse herifin agzını yüzünü kolunu bacagını kırmıs bırakmıs ... 15 gümn sonra herif bara girmiş kolyuk degnekleri falan oturmus zor bela barmen barmen demiş barmen gelmiş akıllanmıstır dierek bana bir burbonherkese benden bira sen kendine bişey alma icince sapıtıosun ))