Barcelona'dan rekor teklif

MG_eVİL

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
İspanya'da Barcelona, Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney için inanılmaz bir transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

fft1mm772187.jpg

Alınan bilgiye göre Katalan ekibinin, United’ın İngiliz golcüsü için 95 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edildi. Öte yandan Real Madrid’in 94 milyon Euro’luk yıldızı Ronaldo’nun, ülkesi adına Bosna maçında forma giymesi halinde kulübünün Portekiz’i FIFA’ya şikayet edeceği öğrenildi.

..::KAYNAK::..

Barca, KuruLuş FeLsefesi OLarak Aristokrat ve ZenginLerin Kurduğu ReaL madridden FarkLıdır Diye BiLiriz. Zaman Zaman SükseLi TransferLer Yapsada FutboLcu Hegomanyasının OLmadığı Bir KLüptür. Figo'nun Madride Gitmeside yine Bu FeLsefeyLe Doğru OrantıLıdır. DoLayısıyLa Bu Transfere Pek İnanmadım ben.

İbrahimoviç Transfer'inden Farkını Göremiyorum... Eto Ne KAdar Benim Gözüm'de Fazla Para Etmesede... İbrahimoviç 40 Eto'da bir O Kadar :goz:

Ha Bunda biraz Real'e Nispet Yapmak Amaçlı Bir Gelişme Ama Şunuda düşünmeden Edilmiyor... Kimi Kesecek ???

Messi'yi Mi... İbramoviç'i Mi... Arkada Boyan Krikiç Var.. Kimi Kesecek... Konuyu Açarken Biraz düşündüm... Real'e Aralarındaki Rekabet Aklıma Gelince Neden Olmasın ???

ELbette Aralarında Rekabet Var, üsteLik YaLnızca Bizim BiLdiğimiz Anlamda OLan Sırf Sportif Rekabetten İbaret DeğiL. Karmaşık yapısıyLa İspanya Çok FarkLı GrupLardan Meydana geLmektedir. DevLeti ve Aristokrat Yapıyı TemsiL Eden ReaL MadridLe, BarceLona Arasında Çok KökLü ve Manidar Bir Çekişme Var. Rekabet EdebiLmek Adına Barcada İyi AdamLar ALıyo. Ama Bu Kadar Büyük ParaLar Ödemez.

Real kralın takımı, atletico halkın takımı, barcelona da katalanların takımı. Aralarında ki rakabet İspanyol ve Katalan farkından kaynaklanıyor. Rooney o kadar eder mi bilmem ama Barcelona'ya güç katacağı kesin.

Amac da zaten finalsal gibi görünüyor takımın adı daha fazla duyulsun daha fazla maddi gelir elde edilsin gibi, birde işin united tarafından bakarsak ronaldoyu sattılar acaba rooney ide satacaklar sorusunu sormak istiyorum(Alex fergusan işin içinde varsa olabilir rooney i mılyon sterline satar yerine onda birine bir adam alır onu yetiştirir)

Manchester gitgide kan kaybediyor
Bu sene Ronaldo'suz ve Tevez'siz performansları ortada
Rooney i bırakmak isteyeceklerini sanmıyorum

Ronaldo transfer olduğunda Laporta bir oyuncuya bu kadar para verilmez böyle transferler olmamalı gibi şeyler söylemişti o yüzden bu haberin gerçek olduğunu düşünmüyorum ama Rooney solda Henry'nin yerine gelirse Barca yı durdurmak dahada imkansız olabilir :)

Yaşı geçmiş Roney'e 95 Milyon € mu verecek Barça .
Ne tarafımla güleceğimi şaşırdım .
:durdurun
Bıraksın Türk basını böyle boş beleş haberler yapmayı .
Balondan öte haber olmuş .
mauhauhahauahauha .

EDiT :

Bana göre yaşı geçmiş çünkü Barça'nın yedeklerinde Bundan daha genç oyuncular var .
İkinci olarak Barça 95 milyon € Rooney'e bence vermez .
Verirse Bir dk düşünmeden Ferguson Satar zaten .
:durdurun

yaşı geçmiş mi??=)

Man utd Rooney i de kaybederse şampiyonluğu rüyasında görür.Gittikçe sıradan bir takım oluyor. Roy keane ,gigs, veron, beckham ve nisterooy lu kadroyu çok özlüyorum açıkcası

Gigs hala oynuyasa da malum yaşlandı..Zamanın değer biçilmeyen sol kanadı..

Üstelik Ferdinand gibi rekor transferler yaparak para da harcıyorlardı.Ferguson yaşlandıkca cimrileşiyo. pis herif :)

bıraksınlar rooneyi alacaklarını da sanmıyorum , en iyisi gelsinler bizim arda yı alsınlar hem daha ucuz hem de daha kullanışlı =)

Geri