Barcelona'dan Galatasaray'a müjde

aspes

New member
Reaction score
0
Katalan ekibinin patronu, “Türkler bu yılın en önemli transferini yaptılar. Rijkaard, Galatasaray ileBarcelona arasında bir köprü oluşturacaktır. Biz bu köprüyü inşaa etmeye hazırız” diye konuştu

Galatasaray’ın başına Frank Rijkaard’ın geçmesi, Avrupa’da geniş yankı uyandırırken, bu ismin işbaşı yapmasının, sarı-kırmızılılara bir çok kapıyı açacağı da bir kez daha ortaya çıktı. Barcelona Başkanı Joan Laporta, Cim-Bom’a ve Rijkaard’a tam destek vereceğini ifade etti.

Sarı-kırmızılıların çok önemli bir ismi takımın başına getirdiğini ifade eden Laporta, Racc Radyosu’na yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Barcelona’nın dünyada bir numaralı hale gelmesinde Rijkaard’ın rolü çok büyük... Bana göre Türkler, bu yılın en önemli transferini yaptılar. Rijkaard, Barcelona’nın evladıdır ve kapılarımız ona her zaman açıktır.”

Futbol entellektüeli
Barcelona Kulübü ile Rijkaard’ın sürekli temas halinde olduğunu da hatırlatan Başkan Laporta, “Sanırım Rijkaard ismi Barça ile Galatasaray arasında bir köprü oluşturacaktır. Biz bu köprüyü inşaa etmeye hazırız” dedi. Bu arada, Rijkaard ismi Katalan medyasında da büyük yankı buldu. Rijkaard’ın tam bir futbol entellektüeli olduğunu savunan gazeteler, Galatasaray da Rijkaard ile yeni bir dönem başlayacağını savundular.

KaynaK

HLeb'Le,Gudjohnsen iddaaLarı vardı..Sanırım bu açıkLama onu destekLer niteLikte.
Kim ne derse desin Rijkaard bu takımı başarıdan başarıya koşturucak ;)
Adı yeter

ben bir fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum gerçekten ii bir transfer, umarım kalıcı olur..

Barca ALt Yapısından Çıkan 18-22 Yaş Arası Genç OyuncuLarı KiraLıkta OLsa GaLatasaray'da Görmek ÜmidiyLe =)

bojan kiralık olarak gelebilir keitada fazla forma şansı bulamıyor nondanın yerine bojan tobias'ın yerine keita :) :)

HLeb'Le,Gudjohnsen iddaaLarı vardı..Sanırım bu açıkLama onu destekLer niteLikte.
Kim ne derse desin Rijkaard bu takımı başarıdan başarıya koşturucak ;)
Adı yeter

Sanırım HLeb geLicek.

HLeb Zaten gereksiz oLur.Ama içimden bir ses Arda'nın gidicek oLduğnu söyLüyor.
Yada tüm bunLarı yapmayıp Gudjohnsen'i transfer edip birde NeiL transferiyLe bu takımı 10 numara yapabiLiriz.

Leo
NeiL---Servet---Emre---Hakan
KeweLL---topaL---xx(Duruma göre)---Arda
Baroş---Gudjohnsen
[DiziLimde duruma göre değişir.]

Sizce nasıL oLurdu ??

Mehmet topalında transfer olacağını göz önünde bulundursak barış mustafa sarp ikisinden biri xx'in yerine gelebilir ama mehmet topalın yerine mutlaka kaliteli bir yabancıda gelecektir yani şöyle düşünsek

leo
neil -- servet --emre -- hakan
kewell -- yabancı -- mustafa&barış -- arda
baroş -- Gudjohnsen

güzel bir kadro gibi duruyor ama mutlaka bi tanede sağlam bi stoper lazım emrenin yaşı geçiyor küçük emrede bi düzen tutmadı yazık...

hoş dizilim ama üzerinde çok deformasyon olacaktır emin ol..

Galatasaray'ın geleceğe bakışımızı değiştiren bu atağından övünçle bahsetmek güzel ama diğer takımlardan da bekleriz böyle güzellikler

büyük fenerbahçenin büyük taraftarı olarak tebrik ediyorum

hoş dizilim ama üzerinde çok deformasyon olacaktır emin ol..
o Zaten bank bişey.
BöyLe bir sağLık ekibi varken ideaL kadroyu sezon boyunca en fazLa 2-3 defa izLeriz oda Ligin vasat takımLarına karşı oLur.

Takımda gitmesini istediğim son adamın peşinde 4-5 takım var... Mehmet TOPAL gibi bir stoperi Frank Rijkaard bırakmasın diye dua ediyorum

Şu Artata Barca ALt Yapısında Yetişmiş Bir İsim Bir GeLse Off Süper OLur Orta Saha'da =)

destek derken neyi kasteddi acaba maddi olmaz heralde manevi olarak futbolcu değiş tokuşu ve alış verişilerde kolaylıklar sağlanabilir...hadi hayırlısı.

bojanı kiralamak istiyolarmış köprü kurmak için fırsat işte :D

Geri