Barca, Yeni Messi'yi BuLdu!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Barcelona gözlemcileri, 12 yaşındaki Arjantinli yeteneği yakın takibe aldı.

64030_news.jpg

Barcelona'nın, Arjantin'de 12 yaşındaki Guido Vadala'yı izlediği ifade edildi. Messi'nin doğduğu yer olan Rosario'da doğan Vadala, Provincial'de oynuyor.

Vadala'nın babası, yaptığı açıklamada geçen Mayıs ayında Barcelona tesislerini 15 günlüğüne ziyaret ettiklerini belirterek, "Guido orada antrenmanlara da katıldı. Herkesi kendisine hayran bıraktı" dedi.

Guido'nun babası, oğlunun Messi ile benzerliği hakkında ne düşündüğü şeklindeki bir soruya, "Bir çok insan bu benerlikten söz ediyor. Bu beni mutlu eden bir şey. Ancak henüz böyle şeyler söylemek için çok erken. Guido, bana şu an sadece eğlenmek için futbol oynadığını söyledi. Ben de babası olarak onu destekliyorum" şeklinde yanıt verdi.

logo_hp.png

ya adamlar daha 12 yasında kesfedıyor bu yeteneklı cocukları...bısımkılerde nerde 30 yasında adam war onları alıyo....gesseler sole anadoluyu gusel ulkemı bır yıgın yeteneklı cocuklar war onları alsalar alt yapıya egıtseler hem o cocuk hem kendılerı hem kulup hem de gusel ulkem kasansa ne olur sankı..........

Çekırdenkten yetiştirmek çok önemli : )

Geri