ΜεтάĻïڪţ
^_^-/!ηєω ѕнι

Benimle aynı fikirde olanlar da olabilir olmayanlarda bana göre barışarock artık amacından çıkmış gibi... Bi yazıdan alıntı yapmak istiyorum
BARIŞAROCK KOCA BİR YALAN!!!
TÜRK VE KÜLTÜR TOPLULUĞU OLARAK KATILDIĞIMIZ BARIŞAROCK FESTİVALİNİN ASLINDA ADIYLA PEKTE ALAKASI OLMADIĞINI GÖRDÜK. ÇADIRIMIZA DİKTİĞİMİZ TÜRK BAYRAĞI VE ASTIĞIMIZ ATATÜRK POSTERİ ORGANİZATÖR HASAN TAHSİN ZORUYLA GÜVENLİK GÖREVLİLERİ TARAFINDAN İNDİRİLDİ (GEREKÇELERİ TÜRK BAYRAĞINDAKİ HİLAL SEMBOLÜNÜN İSLAMİYETTEN GELDİĞİNİ SANMALARI VE MİLLİYETÇİLİĞE KARŞIT OLMALARI AMA NE YAZIKKİ FAŞİST TUTUMLARI VE FESTİVALDE SATTIKLARI ÜRÜNLERİN KARŞITI OLDUKLARI FİKİRLERİN ÜRÜNLERİ OLMASI ASLINDA BU FESTİVALİN KORKUNÇ BOYUTUNU GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR)BUNUN YORUMUNU OKUYANLARA BIRAKIYORUZ. AMACIMIZ DÜNYA KÜLTÜRLERİNİN YOK EDİLDİĞİ, YOZLAŞTIRILDIĞI BU ÇAĞDA ÖZE DÖNÜŞ VE DÜNYANIN EN ZENGİN KÜLTÜRÜ OLAN TÜRK KÜLTÜRÜ HAKKINDA TANIŞTIĞIMIZ İNSANLARLA SÖYLEŞİLER YAPMAKTI. ÇÜNKÜ NE YAZIKKİ 14.000 YILLIK TÜRK TARİHİ SADECE BİRKAÇ YÜZYILA SIĞDIRILIP OSMANLI VE ARAP KÜLTÜRÜ İLE KARIŞTIRILIYOR.
Biz arkadaşlarla gittiğimizde içeriye su ile giremiyoruz. çok acayibime gitti içeriye tek tek giriş yapılıyodu bir erkek bir kız olarak. Çantalarımızı didik didik aradılar.. Dicem bıçak silah vs. için ama orda duran dedektör de çalışmıyordu... Yani bizim yiyeceklerimizi araştırıyorlardı sadece Geri kalanlar o kadar önemli değil anlaşılan... neyse içeriye girdik bira bira değil şampanya satılıyo 10 ytl köpek içmez.. Votka zaten yok.. Resmen bizlere kısıtlama yapılıyor.. Kendi tercihlerimi yapamadıktan sonra barışarock ne demekki ? biz bi şekilde hallettik bu sorunumuzu...Catering firması o grupların ücretini çıkarmak için bu kadar sıkı denetime girmiş anlaşılan... Konser değil rezaletdi sadece. Tek eğlendiğimiz taraf arkadaşlarımızla beraber geçirdiğimiz zamandı...
Acaba siz bu konu hakkında ne düşünüyosunuz merak ediyorum...?