Barış Akarsu hayatını kaybetti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnockOut

Super Sonic
Süper Moderatör
Reaction score
0
Bodrum'da geçirdiği trafik kazasının ardından komaya giren Barış Akarsu yaşamını yitirdi.
Bodrum'da cuma gecesi doğum gününü kutlamaya giderken geçirdiği kazada ağır yaralanan genç sanatçı Barış Akarsu (28) solunum cihazına bağlı olarak sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
Bugün bir basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söylemişti. Servet, şunları söyledi:
"Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün bu fonksiyonlarda yetmezlik belirtisi azaldı. Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı." Barış Akarsu'nun arkadaşları, hastane önünde gelecek umutlu bir haber için günlerdir gözyaşları içinde bekliyordu.
Aynı kazada yaşamını yitiren Nalan Kahraman (37) ile Zeynep Koçak'ın (20) cenazeleri dün İstanbul'da toprağa verilmişti.:(

Barış Akarsu hayatını kaybetti.

barisakarsu2.jpg

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan sanatçı ve oyuncu Barış Akarsu'nun hayatını kaybettiği açıklandı..

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum'da bulunan Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Barış Akarsu'nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söylemişti.

Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu'nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi.

AA

Önce Kerim Tekin sonra Barış akarsı doyamadan gitti :(:(:(

aılesıne Allahtan buyuk sabır dılıyorum..Hepımızın bası saolsun..:(:(

offffffff ağLıcam simdi ya :S:S
başımız saoLsun...

sevenlerinin, sanatçılarımızı başı sağolsun

çok değerli bir arkadaşımızdı genç yaşta başarıdan başarıya koşuyordu bir umut uyanir diye bekledik ama olmadı umarim yattığı yer cennet olsun... herkesin başı sağolsun...

:(:(

cok sewıordum rahmetlıyı hemserım sayılırdı kendısı :( gorkem abımın cok yakın arkadasıydı :(:(

ya ben çok üzüldüm ya ya yazacak bişe bulamıyorum ya başımız saolsun ailesine ve benim gibi hayranlarına Allah sabır versin

arkLar henüz öLmemiş gaLiba..
saLağın biri çıkmış 'umutLar azaLdı' Lafını bi yerinden anLamış ve öLdü diye yayınLamış..
inş hakLı çıkmaz.. =S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri