Barça Gibi Olabiliriz

admiral

New member
Reaction score
0

Süper Lig’de ilk 3 haftada 5 puan toplamasına rağmen oynadığı futbolla alkış toplayan Beşiktaş’ın hocası Samet Aybaba, FANATİK’e konuştu. Aybaba, “Sezon başında önümüze bazı hedefler koyduk. Olabildiğince pas yapan, topun bizde kalmasını sağlayan, rakibi oyundan düşüren bir takım yaratmak istedik. Tıpkı Barcelona ve İspanya gibi...

Biz de asla bir Barcelona olmadığımızı biliyoruz. Ancak onlar gibi olabiliriz. Çok çalışıyoruz, emek veriyoruz, çalışıp, projelerle bir yerlere geleceğiz. Herkes daha önceki takım ile şimdiki maçlara baksın. Pas yüzdesinden bunu rahatlıkla anlayacaklardır” ifadesini kullandı.

‘Artık sistem devri...’

Ricardo Quaresma krizine de değinen Aybaba, “Lig başladı, tüm hızıyla devam ediyor. Artık bu Quaresma konusunun yavaş yavaş kapanmasını istiyorum. Bizim oyuncumuz. Ama şartlarımız ve imkanlarımız da ortada. Kulübün içerisinde bulunduğu bu ortamda kimseye ayrıcalık yapacak değiliz. Biz şartlarımızı ortaya koyduk, ondan bir adım bekliyoruz. Asgari bir noktada anlaşma sağlanmasını umuyorum. Artık herkes şunu bilsin; Beşiktaş’ta oyuncuya göre sistem dönemi görev aldığım an itibarıyla bitmiştir” sözleriyle tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

Geri