Banu Avar'ın İbretlik Programı[Lütfen İzleyim]

AntidepresaN

New member
Reaction score
0
Orhan Pamuk'un ve İsveç'in Nobel ödülünün ipliğini pazara çıkardığı için, Sabah, Milliyet gazetesi, NTVMSNC ve Habertürk gazeteleri ve internet siteleri, sözde aydınlar, tarafından adeta linç edilmek istenen Banu Avar'ın programı Sırılar Arasında. İbretlik bir kayıt!

İsveç’in NobeliBurdan İndirin

Dosya boyutu:43.7
Süre:41 dakika

Programdan ufak bir alıntı.

"Amaca ulaşmak için her yol mübahtır"
Bu batılı bir atasözüdür, doğulu atasözleri seçilen yolun çok daha önemli olduğundan söz ederler
Batı dünyası hedefe ulaşmak için barış ödülü de verir, silah da satar. Küresel seçkinler çıkarları doğrultusunda her yolu denerler. Her ülkede kendilerine yakın insanları örgütler, küçük gruplar oluşturarak kaleyi içten fethetmeyi hedeflerler. Kendilerine yakın olanları ödüllendirir şöhrete garkederler ki, başkaları da aynı yolu izlesin.
Son zamanlarda batı dünyası Türkiye'deki aydınlara ödül verme yarışında. Orhan Pamuk Nobel Edebiyat Ödülü'nü aldı, ardından Leyla Zana Norveç'te Barış Ödülü sahibi oldu, Elif Şafak'ta İsveç'te bir ödüle layık görüldü.
Dünyada barış, edebiyat ve bilim ödülleri modasını başlatan Alfred Nobel'dir. Kendisi petrol ve silahla bir servet edinmiştir. Suçluluk duygusuyla olsa gerek, ölüm makinalarıyla kazandığı paranın ödüllerde kullanılmasını vasiyet etmiştir.
Gelin İsveç'e gidelim, ödüllerin ve silahların izini sürelim.

AntidepresaN' Alıntı:
"Amaca ulaşmak için her yol mübahtır"
Bu batılı bir atasözüdür, doğulu atasözleri seçilen yolun çok daha önemli olduğundan söz ederler
Batı dünyası hedefe ulaşmak için barış ödülü de verir, silah da satar. Küresel seçkinler çıkarları doğrultusunda her yolu denerler. Her ülkede kendilerine yakın insanları örgütler, küçük gruplar oluşturarak kaleyi içten fethetmeyi hedeflerler. Kendilerine yakın olanları ödüllendirir şöhrete garkederler ki, başkaları da aynı yolu izlesin.
Son zamanlarda batı dünyası Türkiye'deki aydınlara ödül verme yarışında. Orhan Pamuk Nobel Edebiyat Ödülü'nü aldı, ardından Leyla Zana Norveç'te Barış Ödülü sahibi oldu, Elif Şafak'ta İsveç'te bir ödüle layık görüldü.
Dünyada barış, edebiyat ve bilim ödülleri modasını başlatan Alfred Nobel'dir. Kendisi petrol ve silahla bir servet edinmiştir. Suçluluk duygusuyla olsa gerek, ölüm makinalarıyla kazandığı paranın ödüllerde kullanılmasını vasiyet etmiştir.
Gelin İsveç'e gidelim, ödüllerin ve silahların izini sürelim.

Bu yazi kime ait sana mi ait bilmiyorum ama bu yazi hakkinda sadece sunu soyleyebilirim tek kelimeyle mukemmel bir yazi olmus
Bi de sunu sormak isterdim Pamuk Efendi'ye acaba o odulu alirken gercekten odulu cok basarili oldugu icin mi verdiklerini sandi yoksa yazida bahsedilen seylerin farkinda miydi?? bunu cok merak ediyorum ben

Ayrica bu mukemmel yaziyi bizimle paylastigin icin de tesekkurler

Kendisi ne düşündü orhan pamuk biLemeyiz ama iranda nobeL aLan vatandaşın onbinLerce kişi tarafından hava aLanında karşıLanmasını herkes izLemiştir orhan pamuğu kimLEr karşıLamış ermeniLer harici :durdurun zaten irandaki karşıLama merasimini kendiside izLemiştir ve üLkemiz ve kendi adına ne kadar boş bir ödüL aLdığını anLamıştır

arkadaşlar konu dışı olacak belki ama sizlere bir tavsiyem olacak yada nacizhane bir önerimdir ;

BANU AVAR ın prgramları pazartesi günleri TRT1 de yine onun proğramına benzer bir proğramla dönüşümlü olarak yayınlanmaktadır. yayın saat: 20,00 - 21,00 arasında başlamaktadır.

Bu her iki proğramda harkuladedir. BU İKİ PROĞRAMI DA İZLİMENİZİ ŞİDETLE TAVSİYE DERİM.

Konu Harİka

TŞk. Edeİm Çok GÜzel Bİr Konu EmeĞİne SaĞlik

vahdetmadencilik1985 kardeş o yazı programdan bir alıntı ; ) Herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum...

Bu programı kaçırmadan izlemeye çalışırım çok kaliteli bir yapım.Paylaşım için de ayrıca teşekkür ederim.

2-3 hafta önce gördüğüm ve çok beğendiğim bir program eline sağlık paylaşım için

sınırlar arasında'ydı sanırım programının adı, yanlış hatırlamıyorsam. değindiği konular ve anlatım tarzı oldukça güzel ve gerçek anlamda izlenilmeye değer programları var.

Türkiye üzerinde ve hatta ileri gidip dünya üzerinde diyelim orhan pamuk'un o ödülü yazdığı kitaplar nedeniyle almadığını biliyor. buna kendisi de dahil.

Geri