Banlayın O Zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cancer

New member
Reaction score
0
Kardeşim Free Forumun Ne Reklamını Yapacam. Açın Bakın Orda da Nick' im Cancer Yazdığım Mesajıda Okuyun. Sonrada Banlayın Beni Sadece Sizi Uyardım. Bende Adminim Başka Bir Sitede Siz Gibi Mod. culuk Oynamıyorum. Forumculuğun Zahmetini Bende Bilirim. Banlayın Beni Size İyilik Yapan da Kabahat Zaten. Siz Reklam Nasıl Yapılır Dns Nasıl Verilir Görmemişsiniz. Sizi Burda Adam Hesabına Katıp Yetki Vermişler. Siz Gibilere Ancak Halk Dilinde Kelle Kesen Kel Vezir Derler. Banlayın Beni Site Sahipleride Okusun Bu Mesajı Silmeyinde. Bir Parça Delikanlıysanız. Foruma Yaradan Çok Zararınız Olur Sizin.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=404053

yaw şu sıralar nedense hackhelle üye olup forumda ben başka forumda adminim beni banlayın diyen insanlar olmaya başladı :D garip bir durum.. arkadasim verdiğin sitenin bizimle alakası ne ? bizi ilgilendiren bir konu deilki herkes acabilir site

kim sana soran nerde neoldugu buaralar herkez biyerlerde bişeyler oldugunu idda ediyo sanki sorduyoruz neolursanız olun arkadaşlar çifte standart yok burda adam olun kurallara uyun tatlı dile uyarılmışsın hala beni banlayın edin diosun peki banladın rahatlamışsındır umarım.. konu kapatıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri