Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neden ve nasıl banlandığıma bağlı... eğer haksız yere banlandığımı düşünüyorsam malesef ağzım bozuktur ve cümlem muhtemelen şöle başlar dark (yada banlayan herkimse) ben senin... ama haklı yere banlandığımı düşünüyorsam özür dileyip affedilmeyi isterim olmazsa teş eder ayrılırım ...
sanirim bu oyun cok eskiden FATU tarafindan verilmisti ama yine hesey degisiyor tabi düsüncelerde simdi olsa
"ben kovuldugum yerde bir saniye durmam derdim"
başka bi forumdan atıldımm..son söz fırsatım olmadı.haksız yereydi üstelik...
eğer banlanırsam söyliiiceem şeyler belli...ben sizin...................................................................................................................................................
bu forumdan su ana kadar hiç banlanmadım..eğer bir gün banlanırsam..ve smodlar dan biri user lara nasıl bilirdiniz banlıyı derse iyi bilirdik dersininiz..şaka bir yana 1 günlük dahi banlansam birdaha foruma girmezdim sanırım....2.şakada bir yana hiç bişey demeden ban süremin dolmasını beklerdim..eğer süresiz banlanmışsam yapıcak bişiy yok acımı yüreğime gömer adios hackhell.. derdim.. (beni banlayan smod arkadasımada özel mesaj yoluyla :clap smilie yi yollardım..)
bana anlık geliyo zaten, banlanacağımı anlayıca, J@CK@L a laf atıyom genelde o banlıyo, yani J@CK@L a saldıırmış oluyom ama ikinci kez bandan yırtıyorum