Banlanmam hakkında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

кιяνє

Banned
Reaction score
0
FoFeR' Alıntı:
Sütten çıkmış ak kaşık gibi trip atıyorsunuz bir de, bu mesajı yazan sen değil misin?

Alinti:
PashaMan´isimli üyeden Alinti
o avatarındaki parmağı sokarım bi tarafına düzgün konuş aciz mahluk

Bu ve bunun gibi hakaret içeren mesajlarından dolayı 3 gün banlamıştım..
Sen ne yaptın, clon üyelik ile hakaretlerine kaldığın yerden devam ettin,
Clon üyelik aldığın için ceza süreni 2 kat arttırmıştım, mesajı okuman için
bekleyeceğim daha sonra bu clon üyeliğini de banlayacağım...

Cevap bile veremeden kapatıyorsunuz konuyu..

Yine dediğin sebepte de birşey yok bence. Bana edilen hakaretten sonra sinirle bunu yazmışım. küfür değil ki.. clon üyelikle hakaretlere devam etmedim hatta bir postumda PashaMan nickli üyenin clonuyum da dedim. Kısacası hak etmedim banlanmayı ( o kadar forum gezdikten sonra ilk defa adaletli bir yer buldum derken)

Ama sen illa da banlamak istiyorsan banla güzel kardeşim banla. yakışır

Biliyorum yine açmayacaksınız nicki canınız sağolsun.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz diorum...

''o avatarındaki parmağı sokarım bi tarafına düzgün konuş aciz mahluk''
Bu üsTteki küfür gibi geLdi bana.
'' Bana edilen hakaretten sonra sinirle bunu yazmışım. küfür değil ki.. ''
Sana hakaret ediLirse şikayet edersin o banLanır sen kaLırsın ama sende ona küfür(hakaret) etmişsin 2 nizde banLanmışsınız..
O kdr büyütüLcek birşeyde deiL 3-5 gün sonra herşey eski haLine geLir :goz:

ama ayın 24 üne kadar banlıyım. dediğim gibi şikayet etmem gerekirdi ama anlık sinir işte

Kirve ye hak veriyorum . Hemen konu kapatılıyor. Hemen banlanıyor. Banlamanın ölçüsü banlayanın ruhsal durumuna mı bağlı yoksa; bunun kuralları nedir. Keyfiyet varmıdır. Herkes şapkasını önüne koysun ve ona göre davransın derim ben. Bu konuda daha öncede yazmıştım. Herkese sevgiler. Kraldan daha çok kral olmayalım...

ilk lafı sen etmişsin..sonra utanmadan buraya yorum yazmışsın...forumun adaleti icin sonsuza dek banlanman tek dilegim..

_мαѕυм_;2861879' Alıntı:
ilk lafı sen etmişsin..sonra utanmadan buraya yorum yazmışsın...forumun adaleti icin sonsuza dek banlanman tek dilegim..

arkadaşım illaki ufak tefek atışmalar olur. evet ilk lafı ben attım inkar etmiyorum. ama ceza ağır değil mi? neden yıkıcı oluyorsunuz.

banlanma süresi elbetteki bizim psikolojimize göre deişmez, bu olayların gidişatına we oluş durumlarına bağlıdır, birisi hakaret eder 1 hafta ceza alır dieri 1 ay alır ..

sonuçta fofer neden banlandığını gayet açık dile getirmiş we hakettiğin cezanın 1 ay olacağını düşünüp yaptırımı uygulamış, neden sessiz sedasız cezanın bitmesini beklemek yerine sürekli clone üyelik alıp olayın daha fazla uzamasına imkan weriosun ?

hackhell kesinlikle adil we hoşgörülü bir sitedir, kendi adıma we dier yönetici arkadaşlarım adına bunun her zaman arkasındayım ..

24 mayısta cezan bittiğinde görüşmek üzere

closed ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri