Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hem super moderatör arkadaşlarımızın sırtlarında ki yükü bir nebzede olsa hafifletmek hemde bölümde kullanıcılarımızın huzurunu bozan , seviyeyi düşüren , uygunsuz dil kullanıp kişilere , katılımcılara , kurumlara hakaret eden üyelerimize karşı hızlı ve anlık olarak müdahalede bulunabilmemiz için bizlere webmaster ve administrator tarafından direk ban [ kullanıcı atma , yasaklama ] yetkisi verilmiştir.
Bölümde yazılı bölüm kurallarına ve bu söylediklerimize muhalefet eden kişilere karşı üye moderatör ayrımı yapılmaksızın [ moderatörlerin kuralları ihlal etmeleri durumunda direk [ webmaster , administrator'e pm ile bildirmemiz şeklinde ] üyeleri ise direk cezalandırmak şeklinde gereken yaptırımlar herkes için eşit bir şekilde uygulanacaktır.
Yukarıda volkan arkadaşımızın yazmış olduğu [ Banlanma Sebepleri ve Sürelerini ve Bölüm Kurallarını ] iyice anlayarak okumanız sizlerin bu yazılı kurallara uymanız ve konu , mesaj paylaşımlarınızda seviyeli bir çizgide bulunmanız adına ve bu kuralları bilmiyordum dememeniz adına oldukça önemli bir yaklaşım olacaktır kuralları bilmiyordum gibi bir bahaneyi asla kabul etmeyeceğimizi bilmenizi isterim bu nedenle yazılı bölüm ve forum kurallarımızı okumanızı tavsiye ediyorum.
Hepinizin bölüm ve forum kurallarımıza uyacağınızı ve gereken özeni göstereceğinize inanıyorum arkadaşlar yapılan her şey daha seviyeli , huzurlu ve düzeyli tartışmanın olacağı bir siyaset & politika bölümü içindir hepinizi sevgiyle kucaklarım iyi forumlar , seviyeli yorumlar dilerim.