Banlananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç kimse sebepsiz banlanmaz ya da uyarı almaz. Eğer takip ettiğiniz , sevdiğiniz saydığınız bir üye varsa yada herhangi biri olabilir ; banlanmıssa o kişinin son msjlara bakmak en azından bir fikir verir. Eğer yine aklınıza takılan bir şey olursa yönetim burada moderatörler arkadaşlar da burada pm'den ulaşıp bilgi alabileceğinize inanıyorum. Bu konuda da yanıldığımı sanmıyorum

Bazı şeylerin de yönetim kademesinde kalması daha doğru olur. Şunu unutmamak lazım. 70 bin üyenin içinde bu forumun iyiliğini isteyenlerde var , kargaşa çıkarıp huzurunu bozmak isteyenlerde.

Kol kırılır yen içinde kalır. Böyle bir başlık yarardan çok kötü niyetli kişilerin işine yarar, konu kilitli olsada yoruma açık olsada.

Eğer huzur istiyorsak tek çözüm var ; yeni üye olandan tutun yönetimin en tepe kademesine kadar birbirimize hoşgörü vede saygı çerçevesinde yardımcı olmak.

crazyquake' Alıntı:
Hiç kimse sebepsiz banlanmaz ya da uyarı almaz. Eğer takip ettiğiniz , sevdiğiniz saydığınız bir üye varsa yada herhangi biri olabilir ; banlanmıssa o kişinin son msjlara bakmak en azından bir fikir verir. Eğer yine aklınıza takılan bir şey olursa yönetim burada moderatörler arkadaşlar da burada pm'den ulaşıp bilgi alabileceğinize inanıyorum. Bu konuda da yanıldığımı sanmıyorum

Bazı şeylerin de yönetim kademesinde kalması daha doğru olur. Şunu unutmamak lazım. 70 bin üyenin içinde bu forumun iyiliğini isteyenlerde var , kargaşa çıkarıp huzurunu bozmak isteyenlerde.

Kol kırılır yen içinde kalır. Böyle bir başlık yarardan çok kötü niyetli kişilerin işine yarar, konu kilitli olsada yoruma açık olsada.

Eğer huzur istiyorsak tek çözüm var ; yeni üye olandan tutun yönetimin en tepe kademesine kadar birbirimize hoşgörü vede saygı çerçevesinde yardımcı olmak.

bu Msj dan sonra sanırım başka söze gerek kalmıo tebrik ederim kardeşim gerçekten bazı şeyleri çok iyi anlamışsın

Logan' Alıntı:
anladım abi mesela bende de senin msn adresin yok ve banlandığını görsem acaip meraklanırım ama geri döndüğünde sana pm'den ulaşıp sebebini sorarım ama öyle bir sayfada senin adını görmek senden çok beni üzer anlatabildim mi? yani değer verme meselesi eğer birine değer veriyorsam onu orada görmek bana koyar....
Şimdi ben sana gönderdim, oscars'ta bana gönderdi msn adresini..! :goz:
Seninkisi çok güzel bi düşünce gerçekten..!
Bende şöyle düşünüyorum; banlanmış sevdiğimiz user'a sadece üzgünüm yada senin adına üzüldüm demek, neden olduğunu sormayıp meseleyi yeniden hatırlatmamak..!
Seninkide çok güzel bi bakış açısı gerçekten..! :goz:
Neyse sanırım yoruma açık..!
Bakalım çok isteyen olursa yönetim değerlendirir sanırsam..!
Olmazsada zaten yapçak bişi yok..! pm.lere devam..! :)

crazyquake' Alıntı:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
crazyquake nickli arakaşın görüşüne ben saygı duyuyorum;
Yeşil olarak renklendirdiğim yeri ben aynen uyguladım; sonuç yok herhangi bi fikir vermedi bana son mesajları..!
Lacivert yazı için; Ben pm atıp, sorup soruşturup, araştırmak istemiyorum..! (ama herkesin her istediğide olmuyor tabiki)
Turuncu ve kırmızı yazıya; Katılmıyorum..!

Bunlar benim fikirlerim..!
Kaç kişi katılır kaç katılmaz ben bilemem ama sanırım yoruma açık bi konu..! :)
Bundan sonra yoruma gerek yok diye kestirip atmamak lazım diye düşünüyorum..!

crazyquake' Alıntı:

o kadar yorum var
yorummu yapılmış ne yapılmış belli degil
ortim gerekeni sölemiş
banada teşşekürünü etmek düşer
her harfine kadar aynen diyorum
Yöneticiler işini uselerder geyini yapmaya devam etsin bencede

Bu arada Dayanamiyacam Diyecem
türkçeye benzeyen yeni bilmi çıktı
St. nin 1000 küsür mesaji nail yazdın bunları ya karman çorman ben
bişi anlamiyomki :)

neyse iyi forumlar ii geceler uyuyak dimi :sigara:
banane neden kim kimi banlamiş
banlanmasaydida seviyesini korusaydi :Sopa

bay_hacking' Alıntı:
o kadar yorum var
yorummu yapılmış ne yapılmış belli degil
ortim gerekeni sölemiş
banada teşşekürünü etmek düşer
her harfine kadar aynen diyorum
Yöneticiler işini uselerder geyini yapmaya devam etsin bencede

Bu arada Dayanamiyacam Diyecem
türkçeye benzeyen yeni bilmi çıktı
St. nin 1000 küsür mesaji nail yazdın bunları ya karman çorman ben
bişi anlamiyomki :)

neyse iyi forumlar ii geceler uyuyak dimi :sigara:
banane neden kim kimi banlamiş
banlanmasaydida seviyesini korusaydi :Sopa

yası sheqlime laf etmeq ne qasandrıo sise ? bence bana laf atmaq yerine qendin düsgün yasmayı dene derim ben saten Bu sheqilde yasdıımı söylüorum..

bu arada emin olunqi TR dilini chounusdan ii bilrm ama bunu burda yası sheqlimle qanıtlamaq benim ichn choqda önmli deil..

saten zewq ichn yada bashqa bi olay ichnde bu sheqilde yasmadımı belrttm.. artıq yasımı lanse etmei bıraqrsanıs sewinrm.. chünqü sadece dieceq bishe i olmayanlar bunu gündeme getirior.. ( genel olaraq.. )

anger ın yazısına laf atmayın dövecem şimdi ya!
30 yerde çıktı aynı muhabbet kardeşim adam rahatsız istemiyo laf atmayın :)
de gidin forum oyunlarına oynayın :D

St.AnGeR' Alıntı:
yası sheqlime laf etmeq ne qasandrıo sise ? bence bana laf atmaq yerine qendin düsgün yasmayı dene derim ben saten Bu sheqilde yasdıımı söylüorum..

bu arada emin olunqi TR dilini chounusdan ii bilrm ama bunu burda yası sheqlimle qanıtlamaq benim ichn choqda önmli deil..

saten zewq ichn yada bashqa bi olay ichnde bu sheqilde yasmadımı belrttm.. artıq yasımı lanse etmei bıraqrsanıs sewinrm.. chünqü sadece dieceq bishe i olmayanlar bunu gündeme getirior.. ( genel olaraq.. )

freemitnick' Alıntı:
anger ın yazısına laf atmayın dövecem şimdi ya!
30 yerde çıktı aynı muhabbet kardeşim adam rahatsız istemiyo laf atmayın :)
de gidin forum oyunlarına oynayın :D

Tıklayın 1

Tıklatın 2

A R E S Abi Konuşmasını Öğrenicem Oke Affet beni Ne olur :saf:

amacından sapmış bir topic...

fatu' Alıntı:
Ben pm atıp, sorup soruşturup, araştırmak istemiyorum..! (ama herkesin her istediğide olmuyor tabiki)
Turuncu ve kırmızı yazıya; Katılmıyorum..!
[/COLOR][/SIZE]

Bunlar benim fikirlerim..!
Kaç kişi katılır kaç katılmaz ben bilemem ama sanırım yoruma açık bi konu..! :)
Bundan sonra yoruma gerek yok diye kestirip atmamak lazım diye düşünüyorum..!

madem kestirip atmak olmaz diyorsun. Kendi düşüncemi anlatayım açayım biraz daha.
pm den sorup soruşturmak araştırmak istemiyorum demissin. 70 bin kişi içinden kimse sana ayrıcalıklı davranamaz. Eğer merak ediyorsan Kendin araştırmak zorundasın. Her banlanan üye için herkese pm atılacak diye bir kural yok. Bazı şeyler için emek gerekir. Bilgide kimseye hazır verilmez.

İkincisi yönetici olmak herkese kolay geliyor tepede yıldızlar çok olunca sanki ayrıcalığın oluyormuş gibi geliyor ama insanın sinirlerinin zırh gibi olması lazım. Burada özellikle senin gibi aktif bir üye yönetime yardımcı olmazsa yeni gelenlerden vede geleceklerden hiç hayır beklememek lazım. Bazı kararları yönetim vermek zorundadır. 70 bin kişi değil. zaten yönetim ihtiyaç duyduğu zaman üyelere danışıyor. Bence bu bile yönetimin iyi niyetinin bir göstergesi. bizlerde üye olarak iyi niyetimizi gösterelim yönetime güvenelim diyorum.

Dediğin gibi pm den de kafandaki soru işaretlerini giderecek cevap mı alamadın. Başlık burada yayınlarsın pm leri o zaman herkes katılır yorumlara.

Birde st.nager'in yazı karakteriyle ilgili artık bana gına geldi. Forum kurallarında bunun aksi yazmıyor. isteyen herkes kurallara uyduğu sürece istediği gibi yazar. Ben okuyabiliyorum. isteyenin de rahatlıkla okuyabileceği görüşündeyim.

crazyquake' Alıntı:
isteyen herkes kurallara uyduğu sürece istediği gibi yazar. Ben okuyabiliyorum. isteyenin de rahatlıkla okuyabileceği görüşündeyim.

A R E S
Abi Ben Boş Konuşuyorum Sadece Cevap Verdiğimi Sanıyorum Affet Abi
Anladım Abi Son Uyarın tamam abi Bir daha yapmıycam
Kusura Bakmayın Arkadaşlar Ben boş konuşuyorum
son şansım anladım A R E S abi

Geyik Denilen Bir Bolumuz Var Lütfen Oraya Yazınız Arkadaşlar !
"Bir User Banlanımış Neden Banlanmış Nicin Banlanmış Kac Gun Sebebi Vs" Forum Kurallarına Uymayan Butun Userlar İcin Gecerlidir
1.Pm ile uyarı
2.Kısa Sureli Ban
3.Sınırsız Ban

Banlanmas Sebeblerine Gelince Forum Kurallarını Bir adet okursanız Bunlara gerek kalmaz İyi Forumlar

Dark_Angel' Alıntı:
hadi jackal ınkı bi derecede anger sana hala hh'de yönetim statusunde bulunan kişilerin üyelerle ve diğer yöneticilerle nasıl bir uslupta konusması gerektiğini anlatamadım. Umarım su yorumlarındakı uslubuna kısa zamanda çeki düzen verirsin...

Padişah olmasa imparatorluk yıkılır...
redface.gif

Devlet'lü padişahım çok yaşa...
cool.gif

Lovely' Alıntı:
Geyik Denilen Bir Bolumuz Var Lütfen Oraya Yazınız Arkadaşlar !

Bunun neresi geyik bana bir zahmet açıklarmısın :mad:

çok uzatıorsunuz ama yeter artık kilit zamanı gelmedimi. . .

SıpA' Alıntı:
çok uzatıorsunuz ama yeter artık kilit zamanı gelmedimi. . .
Konu açtığıma pişman oldum zaten, bende kapatılması taraftarıyım:(

Konu hakkında yonetıcılerde yorum yaptı ve sanırım boyle bir konu acılmyacak.
Konuda iyice saptı zaten..
locked!

ıznınle jack

anger ılk mesajında kötü bir lafını göremedim
kaldıki bir daha ses etmem imasında bulumuş
ayrıca en agresif statüsüne bence anger değil
sanırım ben giriyorum insanlar beni
agresif yada sinirli olarak görüyor
ancak şu aşikarki kendimide katarak diyorum
kimse kimseye durup dururken laf sokmaz
ha tanımadım biri gelip ya ares ne bok yazın var yada hep cümle
düşüklüğü yapıyorsun imasında bulunursa bende onu alır gediğine bir güzel koyarım
bunun ne s.mod lukla ilgisi var nede forumla önce insan
olucak saygılı olucak ayrıca bir modun çok lakait olmaması
sanırım (mod) forum kurallarında olmasada herkesin bildiği
bir kuraldır
sanki ben bilmiyormuyum hh deki aktif 10 bın insanı
toplasanız benı seven sayısı 20 kısı cıkar onlarda beni
tanıyanlardır ha bunu niye dedim ne alaka?
anger olsun baskası olsun bir elbette hataları varsa
düzeltilmeye çalışılır ve eleştiride yapılır
ama keşke mod larda bu şekilde korunsa!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri