Banlananlar için öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kapl@n

New member
Reaction score
0
yönetici arkadaslarım hergun banlanın bi arkadasımız oluyo tabi bizlerde neden banlandıgını merak ediyoruz dogal olarak Bannlananların neden banlandıgını ogrenmek ıcın yonetcilere özel mesaj atarak ogrenebılecegımızı bılıyom ama bence bu yontem sızın ıcınde zor oluyordur Bir sürü üye arkadasımız arkadaslarının neden bannlandıgını ogrenmek için size mesj attıgını dusunursek bunların hepsine cvp vermek zor olur Onun için yeni bir bolum acılsa bannlanların neden banlandıkları yazsa bu bolume yonetıcılerden baska kımse cvp yazma yetkılerı olmasa hem siz yonetici arkadslarım için büyük kolaylık hemde bizler için ii olur bu sayfayı takıp ederek kımler neden bannlanmıs diye bakarız ve bizde onların dustukleri hataya düşmeyiz diye düşünüyorum

Sadece bi öneridiir inş yanlış anlamzsınız sizlerin işlerine karışmak gibi bi amacım yok
Tesekkurler....

Buna hiç gerek yok. Eğe birinin neden banlandığını öğrenmek isterseniz. Yönetimdeki arkadaşlara mesaj atmamız yeterli. Eğer uygun görüşürse açıklama yapılır

arKadaşım şimdi öyLe bir böLüm yada başLık açsaK banlanan userlar gelip orda artizLik yapmaya kalkarLar işin yoksa birde onLa uğraş yahutta banLanan kişinin avukatlıgını üstlenen
bir kişi orda geLir onun avukatLıgını yapar birde onLa uğraş banLanan kişiler zaten yönetimde banLanan kuLLanıLar diye sabit başlıkta yazılıyor.. SmodLara yani bize pm atmanız yeterLidir. eğer pm attık 24 saat içinde sizden cvp alamadık diyosanız hakLısınız bölüme ihtiyaç olabilir ama burDa 3 smod olarak daimi görevimizin başındayız zaten.. uzun lafın kısası öyLe bir bölüme şu an için ihtiyaç bence yok

edit: ya biraz daha açık dursun konu eğer çok destek olan olursa öneriler ve şikayetlerde
bir sabit konu smod arkadaşlarla ortak konuşma yapıp açılabilir..

bende şu anda kuzay'ın banlandığını gördüm. Çok merak ediyorum. Buradaki herkes bilir ki, kemal banlanacak bir şey yapmaz, Lütfen biri bir açıklama yapsın

Buna hiç gerek yok. Eğe birinin neden banlandığını öğrenmek isterseniz. Yönetimdeki arkadaşlara mesaj atmamız yeterli. Eğer uygun görüşürse açıklama yapılır

Arkadaşda bu yöntem için başka bi çözüm yolu sunmuş :vur
Bence öneri gayet güzel..Açılması iyi olur

bende şu anda kuzay'ın banlandığını gördüm. Çok merak ediyorum. Buradaki herkes bilir ki, kemal banlanacak bir şey yapmaz, Lütfen biri bir açıklama yapsın

Açılırsa zira Bu tür mesajlar görmemek içinde konular direk kitlenmelidir :)
Bunun yerinede arkadaşın mesajlarını aratsan daha mantıklı sanırım :)

abilerim beni yanlış anladınız galiba bu syfada yonetıcılerden baska kımse bişe yazma yetkisi olmasın diyom o zaman polemik olmaz sadece orda yöneticiler yazsın

ben bi mod arkadaşa enemy arkadaşımız hakkında neden banlandı diye mesaj yollamıştım ama hala cvp gelmedi bi konu açılmıştı ordan öğrendim bence +++++

walla ben de jackalın neden banlandığını pm ile sormuştum yönetici arkadaşlardan birine ama maalesef ki cevap gelmedi bence bu öneri gayt iyi ve önemli dikkate alınması gerekir bence

Gєηco;2247399' Alıntı:
arKadaşım şimdi öyLe bir böLüm yada başLık açsaK banlanan userlar gelip orda artizLik yapmaya kalkarLar işin yoksa birde onLa uğraş yahutta banLanan kişinin avukatlıgını üstlenen
bir kişi orda geLir onun avukatLıgını yapar birde onLa uğraş banLanan kişiler zaten yönetimde banLanan kuLLanıLar diye sabit başlıkta yazılıyor.. SmodLara yani bize pm atmanız yeterLidir. eğer pm attık 24 saat içinde sizden cvp alamadık diyosanız hakLısınız bölüme ihtiyaç olabilir ama burDa 3 smod olarak daimi görevimizin başındayız zaten.. uzun lafın kısası öyLe bir bölüme şu an için ihtiyaç bence yok

ne 24 saati be kardeş kusura bakma ama galiba 3 4 gün oldu

walla ben de jackalın neden banlandığını pm ile sormuştum yönetici arkadaşlardan birine ama maalesef ki cevap gelmedi bence bu öneri gayt iyi ve önemli dikkate alınması gerekir bence

ne 24 saati be kardeş kusura bakma ama galiba 3 4 gün oldu

kime attın kardeşim.. Hangi Smod'a

Gєηco;2247438' Alıntı:
kime attın kardeşim.. Hangi Smod'a

ben bi başlık gördüm sabitte orda neden banlandı yazıyodu ordaki isimlerdende bi tane seçtim
karma'ydı seçtiğim ama 24 saat oldu cvp gelmedi ne yazıkki...
sorum enemy neden banlandı olmuştu ama bi konu açılmış öneriler şikayetler bölümüne orda açıklanmışş..
herhalde bugün açılmıştı konu...

Jackal ın banlanma nedenini bana sormuştun ve yoğun olduğum için cevaplayamamıştım o gün. Buradan söyleyeyim, site sahibi dark_angel'a hakaret ettiği için sınırsız banlanmıştı. Bence öyle bir konu açılması sakıncalıdır, genco'nun söylemiş olduğunu şeyler doğrudur. Ekstra birşey yoksa pm'lere aynı gün içinde cevap veriyorum genelde.

Evet Iyi Olur Herkes Bİlsİn Kim Neden Banlandi YÖnetİcİler Bİde Bunla Ugrasmasin

bencede gerekli kapalı bi konu açılsın HackHell kurallarındaki gibi, oraya sıralayın nedenleri mesela bende Hacker-22'nin neden 1 hafta süreli uzaklaştırıldığını öğrenmek istiyorum ama malesef daha pm atacak yetkim yok

Bence olmalı ama topic kapali durmali ki avukatlik fln olmasin birde onlarla ugrasilmasin. zaten smodlar fln kapalı topic'e de yazamiyor mu?

bencede gerekli kapalı bi konu açılsın HackHell kurallarındaki gibi, oraya sıralayın nedenleri mesela bende Hacker-22'nin neden 1 hafta süreli uzaklaştırıldığını öğrenmek istiyorum ama malesef daha pm atacak yetkim yok

yanlış hatırlamıyorsam küfürden. ama nerede? kime? nasıl küfür etti? bilmiorum. ama sebebi küfürdendi...

SinanÇataL;2248388' Alıntı:
Bence olmalı ama topic kapali durmali ki avukatlik fln olmasin birde onlarla ugrasilmasin. zaten smodlar fln kapalı topic'e de yazamiyor mu?

smodlar forumun her yerinde kapalı konulara cevap yazabiliyor. modlar ise kendi bölümlerinde kapalı konulara cevap yazabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri