Banlamak çözüm mü dürüstçe söyleyin zaten gideriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasadışı

New member
Reaction score
0
efendysz benim.açtığım konular için banlandım.bu konularda kimseye küfür hakaret etmedim.açtığım konular kimsenin hoşuna gitmeyebilir ben bunlarda kasıt aramadım.duygu sömürüsü yapıyorum diyenler de çıkacaktır.bu mesaja dahi bozulanlarda da çıkacaktır.başka üye adıyla kaydoldum çünkü beni yanlış anladınız kanımca.kimseyi kırmak üzmek istemedim.yeniden üye olup banlanalar küfür ederler benim tasvip etmediğim bir durumdur bu.ne kinciyim ne de böyle karaktersiz küfür etcek kadar şerefsiz değilim.canınız sağolsun derim ne diyim.sizin sevmediğiniz çalışmalarım oldu bazılarını ufakda olsa beğendiniz az da olsa bi hakkım yok ama varsa hellal olsun hakkım.banlamanıza gerek yokdu.sebep bile belirtmediniz niye banladığınız hakkında.biliyorum konular diyeceksiniz.haklısınızdır arkadaşlar.süresiz ban hakettim diyelim nolacak sanki.son söz olarak:

Hacı Bektaş-ı Veli: "sana taş atana sen gül at"

İstemeden kırdığım olduysa özür dilerim.

Saygılar Hüseyin

bu kadar kızma...artık olan olmuş....

Arkadaşın derdi benimle, başkasıyla değil. olan oldu artık burada ilk ve son banlanan sen değilsin. ama yunan bayrağı bence çok gereksizdi.

arkadaşım seni banlayan yöneticiydi site sahiplerinden ve kendiside galataraylı olduğunu belirtti sen banladıktan sonra bak ben spor davasında bu forumda hiç tartışmaya girmedim beni bilen bilir ama o yunan bayrağı kabul edilebileck bişey değildi ve kabullenemedim yaptığın yanlıştı ve yanlışı devam ettirdin gittin obayrağı öneri şikayette açarak tekrardan yayınaladın eğer yanlışının farkındaysan ne mutlu sana sen de hakkını helal et ;)

hackhell yönetimi bi karar vermiş
doğru yanlış bilemem
banlanmışsın
hakkını hukiki yollardan aramalısın dostum :)

fofer arkadaşım derdim senle değil dünkü mesajları kim yazdı unuttum ben aklımda bile değil derdim tasam yok sadece özür mesajı bu benim yazdığım o konuları kapattım ben ama açmayın sizde artık o olayları lütfen rica ediyorum

mvardar' Alıntı:
arkadaşım seni banlayan yöneticiydi site saplerinden ve kendiside galataraylı olduğunu belirtti sen banladıktan sonra bak ben spor davasında bu forumda hiç tartışmaya girmedim beni bilen bilir ama o yunan bayrağı kabul edilebileck bişey değildi ve kabullenemedim yaptığın yanlıştı ve yanlışı devam ettirdin gittin obayrağı öneri şikayette açarak tekrardan yayınaladın eğer yanlışının farkındaysan ne mutlu sana sen de hakkını helal et ;)

hella olsun arkadaşım.işi geyik olsun diye açmadım ama bazı arkadaşlar geyiğe alıyorlar.hepinizden tek tek tekrar özür dilerim.

mvardar' Alıntı:
arkadaşım seni banlayan yöneticiydi site saplerinden ve kendiside galataraylı olduğunu belirtti sen banladıktan sonra bak ben spor davasında bu forumda hiç tartışmaya girmedim beni bilen bilir ama o yunan bayrağı kabul edilebileck bişey değildi ve kabullenemedim yaptığın yanlıştı ve yanlışı devam ettirdin gittin obayrağı öneri şikayette açarak tekrardan yayınaladın eğer yanlışının farkındaysan ne mutlu sana sen de hakkını helal et ;)

GEREKEN SÖYLENMİŞTİR. FLOOD YAPMIŞSIN EDİTLERMİSİNNN BU DA BİR BAN SEBEBİİİİİ

dostum ban sebebin nedir bilemem ama bi uyarı aldıgın kesin...neyse yarayı deşmenin anlamı yok!...zaten neden banlandıgını da açıklarlar biraz sonra..geçerli bi sebebi de wardır..konuyu inceledim ama hatayı sende gördüm..zaten anlayış kıtlığı yaşanıyor son günlerde sen de kalkıp ateşe körükle gitmişsin..gs bölümüne fb konusu açmakla!...:)

yasadışı' Alıntı:

İstemeden kırdığım olduysa özür dilerim.

Saygılar Hüseyin

Özür dilemen gerçekten taktir edilecek bir şey. Arada anlaşmazlıklar elbetteki çıkacaktır. Ama hatayı görmek ve kabul etmek büyüklüktür bence.

Artık tartışmayıda başka yerlere götürmenin bir anlamı yok. Koca forum hepimize yeter. Birbirimize karşı sevgimizi saygımızı ve anlayaşımızı kaybetmeyelim. Zaten sorun kalmaz. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Bence geleceğe bakmak lazım..
Herkese iyi forumlar..

evet su bayrak meselesı arkadasım o konuyu kım actıysa burdan elımızden bısey gelmıo yaptıgım tek sey ıcımden KUFUR etmek oldu...

Cok ayıp ve kotu bıseydı :( uzuldum

efenydsiz öncelikle ben 1-2 şey yazıyım.Yazın cok güzel..

Buranın yeni uyesı oldugu için daha bazı kuralları bilmiyorsun sanırım.
Öncelikle bunu kabullenmelısın.Dun bır konu acdın yunan bayragıyla ılgılı
bunu ben sildim. daha sonra önerilere konu acdın konum nıye sılndı dıye....
Orda gereklı acıklama yapıldı (kı aslında burda neden konum kapandı dıye bir şikayet başlıgı gereksızdır.çünkü modlar yöneticiler uygun görmediğinden silinmiştir.Her konusu kapanan burda acıklama yapmaya kalksak.olmaz.
Bunu özel mesajla sorman en doğrusudur.)

Daha sonra sen bir konu daha acdın.Bu konu nıye kapandı gibilerinden.
O bardağı taşırdı ....

Şimdi bu mesajını okuyuncada üzüldüm acıkcası!Çünkü kötü bir nıyetın yok....Seni kady banlamış.(kady'nin affına sığınarak)ben banını acmak ıstıyorum eger sende sitersen?

evet açıklama geldiğine göre artık lütfen kimse kimseeyi kırmasın herkes burda paylaşım yapmak için bulunuyor...

teşekkür ederim

J@CK@L' Alıntı:
efenydsiz öncelikle ben 1-2 şey yazıyım.Yazın cok güzel..

Buranın yeni uyesı oldugu için daha bazı kuralları bilmiyorsun sanırım.
Öncelikle bunu kabullenmelısın.Dun bır konu acdın yunan bayragıyla ılgılı
bunu ben sildim. daha sonra önerilere konu acdın konum nıye sılndı dıye....
Orda gereklı acıklama yapıldı (kı aslında burda neden konum kapandı dıye bir şikayet başlıgı gereksızdır.çünkü modlar yöneticiler uygun görmediğinden silinmiştir.Her konusu kapanan burda acıklama yapmaya kalksak.olmaz.
Bunu özel mesajla sorman en doğrusudur.)

Daha sonra sen bir konu daha acdın.Bu konu nıye kapandı gibilerinden.
O bardağı taşırdı ....

Şimdi bu mesajını okuyuncada üzüldüm acıkcası!Çünkü kötü bir nıyetın yok....Seni kady banlamış.(kady'nin affına sığınarak)ben banını acmak ıstıyorum eger sende sitersen?

çok teşekkür ederim arkadaşım.diğer arkadaşlarada tşk ederim ilgileri dolayısıyla.evet tatsız birgün oldu dün.ama çözüm yolu aramak bence güzel bir şey.hatamı telafi ettirmek için ben hazırım.düşüncelerin gerçekten çok güzel.bütün arkadaşlar da senin gibi düşünürse bende severek sizle dostça bu formu paylaşmak isterim.bu arada geç cevap verdim kusura bakma.ben ankara üniversitesinde okuyorum ve aynı zamanda okulda çalışıyorum uygun olmadığım için az önce çıkmıştım siteden.ancak cevap yazabildim.formunuzu sevdiğim için burda olmaktan mutluluk duyarım.gereken hassasiyeti göstereceğim bundan sonra.sizler isterseniz tabii.
saygılar..

efendysz banını kaldırdım foruma eski nickinle girebilirsin.(kady'de anlayışla Karsılaycaktır eminim.)

konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri